Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Στον Αποκριάτικο χορό του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Κορινθίας ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Στον Αποκριάτικο χορό του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Κορινθίας ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Το «παρών» στον Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Castello Pietris, στο Λουτράκι έδωσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργος Καββαθάς.


Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ επεσήμανε ότι και το 2023 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τα νοικοκυριά, λόγω των συνθηκών που δημιουργούν η αύξηση της ενέργειας και η εκτίναξη των τιμών των πρώτων υλών. Τόνισε μάλιστα ότι οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν καθημερινά έλλειψη ρευστότητας και χρηματοδοτικών εργαλείων, σημειώνοντας ότι ακόμα και για αυτά που υπάρχουν, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις είναι αποκλεισμένες από τις τράπεζες. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι πολιτικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και της επιχειρηματικής κοινότητας του Ν. Κορινθίας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι