Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Στο επίκεντρο της ΟΒΥΕ η ασφάλιση των έργων και τα σεμινάρια κοστολόγησης

Στο επίκεντρο της ΟΒΥΕ η ασφάλιση των έργων και τα σεμινάρια κοστολόγησης

Για την ασφάλιση των έργων στην Interamerican και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθούν οι σύνδεσμοι με τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των συναδέλφων, καθώς και για τα σεμινάρια κοστολόγησης ενημέρωσε σχετικά τους συνδέσμους το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ. Στη σχετική επιστολή αναφέρεται:

«Αγαπητοί συνάδελφοι
– Μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή των Υπευθύνων Δηλώσεων που καταθέτουν οι συνάδελφοι στους συνδέσμους σας. Σας τονίζουμε ότι τις πρωτότυπες θα πρέπει να τις κρατάτε εσείς και εμάς να μας στέλνετε αντίγραφα. Μαζί με τις δηλώσεις παρακαλούμε να μας στέλνετε μία συγκεντρωτική κατάσταση με τα ονόματα των συναδέλφων που έκαναν τα έργα. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσετε στο λογαριασμό, το ανάλογο ποσό, έτσι ώστε τα έργα των συναδέλφων να είναι ασφαλισμένα. Για παράδειγμα αν μας στείλετε 50 Υπεύθυνες Δηλώσεις θα πρέπει να καταθέσετε 250 ευρώ, δηλαδή 5 ευρώ για κάθε δήλωση. Παρακαλούμε να ξεκινήσετε όλοι τη διαδικασία αυτή ώστε να προχωρήσει η ασφάλιση των έργων. Για απορίες ή προβληματισμούς μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας ή ακόμη καλύτερα με τον υπεύθυνο της Interamerican κ. Λεμονή στο τηλ. 6944730943.
– Σεμινάρια κοστολόγησης: Οι σύνδεσμοι εκτός Αττικής, πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τα παραρτήματα των ΚΕΚ για να ξεκινήσουν τα σεμινάρια. Σε όποια περιοχή δεν έχει παράρτημα το ΚΕΚ, υπάρχει σχετική οδηγία που αναφέρει το παράρτημα που θα εξυπηρετείστε. Παρακαλείστε όσοι δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή να στείλετε έγγραφο στην Ομοσπονδία το αργότερο μέχρι και τις 7 Ιουνίου. Παράταση παραπάνω δεν δίνεται ούτε μία ημέρα διότι έχουν περάσει ήδη 4 μήνες που έχει ανακοινωθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
– Παρακαλούμε πολύ όσοι δεν ήρθατε στη γενική συνέλευση της ΟΒΥΕ και δεν έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
Η Ομοσπονδίας μας απέκτησε νέα γραφεία. Η διεύθυνση αυτών είναι:
Σάμου 7α και Μαιζώνος 63, τ.κ. 104 38 Αθήνα.
Τα τηλέφωνα παραμένουν τα ίδια: 210 3416064 και fax: 2103420257, παρακαλούμε λοιπόν να επικοινωνείτε με την Ομοσπονδία μόνο στα παραπάνω τηλέφωνα.
Συναδελφικά, για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Αριστοτέλης Παπακονδύλης,
ο γενικός γραμματέας, Διονύσης Σβορώνος.