Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Στο Αγρίνιο, στη 1 Δεκεμβρίου, η επόμενη ολομέλεια του δ.σ. της ΟΒΥΕ

Στο Αγρίνιο, στη 1 Δεκεμβρίου, η επόμενη ολομέλεια του δ.σ. της ΟΒΥΕ

Το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ολομέλεια του διοικητικού συμβουλίου της ΟΒΥΕ.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από σχετική επιστολή – πρόσκληση του Συνδέσμου Αγρινίου προς το προεδρείο της ΟΒΥΕ. Με επιστολή, που υπογράφεται από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα, Αριστοτέλη Παπακονδύλη και Διονύση Σβορώνο αντίστοιχα, το δ.σ. της Ομοσπονδίας ενημερώνει για τον τόπο διεξαγωγής της επόμενης ολομέλειας, αναφέροντας:
«Συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε πως κατά τη διάρκεια συνεδρίασης διευρυμένου προεδρείου της ΟΒΥΕ (4/10/07), και ύστερα από γραπτή επιστολή – πρόσκληση του Συνδέσμου Υδραυλικών Αγρινίου, αποφασίστηκε η επόμενη ολομέλεια του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ να διεξαχθεί στην πόλη του Αγρινίου.
Η ημερομηνία που επιλέχθηκε ύστερα από έρευνά μας είναι η 1η Δεκέμβρη, ημέρα Σάββατο. Εξυπακούεται ότι την επόμενη ημέρα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη με τον τοπικό Σύνδεσμο, για θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.
Τα θέματα της συνεδρίασης θα ανακοινωθούν το μήνα Νοέμβριο, λίγο πριν το συμβούλιο. Το Δ.Σ. θα πρέπει να παραβρεθεί σύσσωμο όπως πάντα, και ειδικότερα τώρα που ο τοπικός Σύνδεσμος μας τιμά με την πρόσκλησή του».