Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο συνέδριο «BOSCH SYSTEM SPECIALISTS»

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο συνέδριο «BOSCH SYSTEM SPECIALISTS»

Στις 12 Μαϊου πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1ο Συνέδριο BOSCH SYSTEM SPECIALISTS, αποτελούμενο από 100 σύγχρονα ειδικά καταστήματα ηλεκτρικών εργαλείων Bosch, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες και τις τεχνικές εταιρίες.
Στο συνέδριο παρουσιάστηκε η στρατηγική της Bosch και βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της. Ανάμεσα στα σημαντικά γεγονότα του ταξιδιού ήταν η επίσκεψη όσων συμμετείχαν στο συνέδριο στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές τεχνολογίας αυτοκινήτου και βιομηχανικής τεχνολογίας, καταναλωτικών αγαθών και τεχνολογίας κτιρίων. Το οικονομικό έτος 2005, με περίπου 251.000 υπαλλήλους, είχε πωλήσεις ύψους 41,5 δις Ευρώ. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1886 στη Στουτγάρδη από τον Robert Bosch (1861-1942) με την ονομασία "Εργαστήριο Ηλεκτρολογικού Σχεδιασμού και Συστημάτων Ακριβείας".

Active Image

Σήμερα, ο Όμιλος Bosch περιλαμβάνει ένα δίκτυο με δραστηριότητες βιομηχανικές, εμπορικές και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, με περίπου 280 θυγατρικές επιχειρήσεις και περισσότερα από 13.000 κέντρα τεχνικής υποστήριξης σε 140 και πλέον χώρες. Η ειδική ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου Bosch εγγυάται την οικονομική του ανεξαρτησία και την επιχειρηματική του ελευθερία.
 Έτσι η εταιρία μπορεί να προβεί σε σημαντικές επενδύσεις οι οποίες διασφαλίζουν το μέλλον της, αλλά και να ανταποκριθεί δεόντως στην κοινωνική της ευθύνη με τρόπο που αντανακλά το πνεύμα και την πρόθεση του ιδρυτή της. Το 92 % των μετοχών της Robert Bosch GmbH ανήκουν στο κοινωφελές ίδρυμα Robert Bosch Stiftung. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρίας γίνονται από την Robert Bosch Industrietreuhand KG. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.bosch.com.