Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » Steady-FIX: Eξαρτήματα στήριξης, σύνδεσης και ελέγχου δοχείων διαστολής από την Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε.

Steady-FIX: Eξαρτήματα στήριξης, σύνδεσης και ελέγχου δοχείων διαστολής από την Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε.

Η εταιρεία Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε. παρουσιάζει τα νέα εξαρτήματα στήριξης, σύνδεσης και ελέγχου δοχείων διαστολής Steady-FIX.
Η ανάγκη ύπαρξης ενός ειδικού εξαρτήματος, που να εξυπηρετεί την ασφαλή σύνδεση των δοχείων διαστολής, δίνοντας ταυτόχρονα στον τεχνίτη την δυνατότητα να τα ελέγχει, συντηρεί και αντικαθιστά εύκολα και γρήγορα, μας ώθησε στον σχεδιασμό της σειράς των εξαρτημάτων Steady-FIX.

Η σειρά ολοκληρώνεται με την επιτοίχια κονσόλα στερέωσης δοχείου Steady FIX σε 3/4″ και 1″, τα οποία προσφέρουν δυνατότητα τοποθέτησης δοχείων έως και 50 lit (60Kg MAX). Το νέο εξάρτημα Steady-FIX σύνδεσης και επιθεώρησης δοχείων διαστολής είναι ένα νέο, καινοτόμο εξάρτημα, απαραίτητο για την τοποθέτηση των δοχείων διαστολής. Συνδυάζει την ασφαλή σύνδεσή τους με την δυνατότητα του άμεσου ελέγχου από τον τεχνικό, της εύκολης συντήρησης αλλά και της γρήγορης αλλαγής των δοχείων διαστολής σε πολύ μικρό χρόνο χωρίς να χρειαστεί εκκένωση της εγκατάστασης. Το εξάρτημα φέρει τετράγωνη λαβή ασφαλείας 22 mm, για την αποφυγή απομόνωσης των δοχείων από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, σφαιρικό κρουνό εκκένωσης και σημείο σύνδεσης μανομέτρου.
Το εξάρτημα έχει δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα δοχεία διαστολής (3/4″ και 1″) καθώς συνδυάζεται και με το επιτοίχιο στήριγμα δοχείων διαστολής Steady FIX και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:
Κωδ. ST-18134: 3/4″x 3/4″- Αρσενικό (συνδυάζεται ιδανικά με την επιτοίχια κονσόλα στερέωσης δοχείου Steady FIX).
Κωδ. ST-18234: 3/4″x 3/4″- Θηλυκό (για δοχεία διαστολής με σπείρωμα 3/4″) .
Κωδ. ST-18201: 3/4″x 1″- Θηλυκό (Για δοχεία διαστολής με σπείρωμα 1″). Συνιστάται η τοποθέτηση του μανομέτρου για ένδειξη της πίεσης του κυκλώματος (Προσοχή, το μανόμετρο στην θέση αυτή δεν δείχνει την πίεση του αέρα στο δοχείο διαστολής).
Το νέο εξάρτημα σύνδεσης και ελέγχου δοχείων διαστολής παράγεται στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της Brass Form με την φροντίδα και την γνωστή ποιότητα παραγωγής, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες διαδικασίες και πρώτες ύλες.
Αποκλειστική διάθεση: Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε. και μέσω του δικτύου συνεργατών. Περισσότερες πληροφορίες στο www.statheros.gr, info@statheros.gr .

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως θέρμανσης