Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Standard Hidraulica: Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού

Standard Hidraulica: Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο όμιλος Standard Hidraulica λαμβάνει μέρος σε δύο μεγάλες εκθέσεις!
Συγκεκριμένα, στην έκθεση CEVISAMA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένθια από τις 27 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2023, όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε στον χώρο N2 P3, περίπτερο: B79 και στην έκθεση ISH, η οποία θα λάβει χώρα στην Φρανκφούρτη από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου 2023 με παρουσία μας στην αίθουσα 4.1, περίπτερο B59.


Οι εκδηλώσεις αυτές παρουσιάζονται ως μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα μας. Ξεχωρίζουν:
• Η συλλογή New Velvet I, II και III σε 3 νέα φινιρίσματα: μεταλλικό ανθρακί, χρυσό και μαύρο ματ.
• Η νέα πλήρης συλλογή μπάνιου και κουζίνας, With 2 Antigona σε μπρονζέ.
• Η νέα σειρά κουζίνας Alpina Classic σε 4 φινιρίσματα: μπρονζέ, χάλκινο, μεταλλικό ανθρακί και νίκελ.
• Το UP Urban σύστημα ντους με θερμοστατική μπαταρία και στήλη ρυθμιζόμενου ύψους και το σύστημα ντους με θερμοστατική μπαταρία 2 εξόδων σε μαύρο χρώμα.
• Οι Slim Ιnox κεφαλές ντους, το νέο τηλέφωνο ντους τριών λειτουργιών σε διαφορετικά φινιρίσματα, όπως και το νέο shattaf σε 2 φινιρίσματα.
•Η νέα τρίοδη αναμεικτική μπαταρία για συστήματα βελτιστοποίησης της ποιότητας του νερού σε μαύρο φινίρισμα και το νέο Metal Free.
Ευχαριστούμε πολύ που μας εμπιστεύεστε και ανυπομονούμε να σας δούμε στην CEVISAMA 2023 και στην ISH 2023!