Αρχική » Περιεχόμενα » Σωλήνες » ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΕ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΕ

stavrianos 1.jpg

Τstavrianos 1.jpgα ανοξείδωτα αποχετευτικά συστήματα -σιφόνια, κανάλια και σωληνώσεις- Blϋcher διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρία «Σταυριανός ΑΕ».
Η εταιρία Blϋcher ιδρύθηκε το 1965 στη Δανία και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως πρωτοπόρος στην κατασκευή ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων. Τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές των επαγγελματικών εφαρμογών, στη βιομηχανία τροφίμων, χημική βιομηχανία και τεχνικά – οικοδομικά έργα.
Ο ανοξείδωτος χάλυβας με τον οποίο παράγονται τα αποχετευτικά συστήματα της Blϋcher είναι υλικό που προσφέρει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:
• Έχει υψηλή αντοχή σε βάθος χρόνου στη χημική διάβρωση.
• Μπορεί να αντέξει σε υψηλές δονήσεις και λειτουργεί ανάμεσα σε μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασιακής μεταβολής. Η υψηλή του αντοχή επιτρέπει τον σχεδιασμό προϊόντων λεπτού τοιχώματος και χαμηλού βάρους, παρέχοντας έτσι, ανθεκτικότητα, εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση.
• Ο κατάλληλα επεξεργασμένος χάλυβας έχει μια μοναδική λεία επιφάνεια που εγγυάται ανώτατη δυναμικότητα ροής, κάτι που επιτρέπει τη διατήρηση των διαστάσεων στο ελάχιστο.
• Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο θέμα της τιμής. Συνυπολογίζοντας το χρόνο εγκατάστασης, τη συντήρηση και τη μακροζωία, οι λύσεις Blϋcher από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ασυναγώνιστες.
• Είναι 100% ανακυκλώσιμος και καθόλου τοξικός, ενώ η ικανότητά του να αντέχει σε θερμοκρασίες άνω των 800°C τον καθιστά πυράντοχο υλικό.
stavrianos 2.jpg• Είναι ένα ανθεκτικό διαχρονικό υλικό που εμφανισιακά ανταποκρίνεται στο πέρασμα του χρόνου.
Η Blϋcher έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων και εξαρτημάτων.
Οι σωλήνες «Blϋcher Europipe» παράγονται σε διαμέτρους από 50 χιλιοστά έως 250 χιλιοστά, μαζί με μια πλήρη σειρά καμπυλών, ταφ, συστολικών κ.ά.
Οι σωληνώσεις αυτές μπορούν να είναι εμφανείς ή υπό τους εδάφους, εκεί όπου οι χαμηλού βάρους σωλήνες καθώς και το πρεσσαριστό κούμπωμα (push & lift) κάνουν την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη.
Με τη μεγάλη δυνατότητα ροής και ελάχιστα σημεία στήριξης, οι ανοξείδωτες αποχετευτικές σωληνώσεις «Blϋcher Europipe» εξοικονομούν πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Blϋcher Drain: Το σιφόνι Blϋcher περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν οικιακές έως βαρέως τύπου εφαρμογές, για όλους τους τύπους δαπέδων. Η Domestic είναι μια κλασσική σειρά προϊόντων για ντους και λουτρά, ενώ η Industrial είναι για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Η σειρά Drain Design αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Blϋcher, που εναρμονίζει την έρευνα με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα.
Blϋcher Channel: Η σειρά καναλιών Blϋcher περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία σε παρακαταθήκη, τυποποιημένων αλλά και κατά παραγγελία καναλιών.