ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΕ

stavrian_1.jpg

stavrian_1.jpgΤα ανοξείδωτα αποχετευτικά συστήματα -σιφόνια και σωληνώσεις- ΒLÜCHER διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρία «ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΕ».
Η εταιρία Blücher με έδρα τη Δανία από το 1965 έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παραγωγό ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων στην Ευρώπη. Παράγει και προμηθεύει ανοξείδωτα σιφόνια, ανοξείδωτες αποχετευτικές σωλήνες, ανοξείδωτα κανάλια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας αποχετευτικές λύσεις για κατοικίες, βιομηχανίες και εγκαταστάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ο ανοξείδωτος χάλυβας με τον οποίο παράγονται τα αποχετευτικά συστήματα και προϊόντα της Blücher είναι υλικό που προσφέρει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:
• Έχει υψηλή αντοχή σε βάθος χρόνου στη χημική διάβρωση. Όσον αφορά τη συνεχή αποχέτευση νερού, δεν υπάρχει ισότιμο υλικό του ανοξείδωτου χάλυβα.
• Μπορεί να αντέξει σε υψηλές δονήσεις και λειτουργεί ανάμεσα σε μεγάλη διακύμανση θερμοκρασιακής μεταβολής. Η υψηλή του αντοχή επιτρέπει το σχεδιασμό προϊόντων λεπτού τοιχώματος και χαμηλού βάρους, παρέχοντας, έτσι, ανθεκτικότητα, εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση.
• Ένας κατάλληλα επεξεργασμένος χάλυβας έχει μια μοναδική λεία επιφάνεια που εγγυάται ανώτατη δυναμικότητα ροής, κάτι που επιτρέπει τη διατήρηση των διαστάσεων στο ελάχιστο.
• Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο θέμα της τιμής. Συνυπολογίζοντας το χρόνο εγκατάστασης, τη συντήρηση και τη μακροζωία οι λύσεις Blücher από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ασυναγώνιστες.
• Είναι 100% ανακυκλώσιμος και καθόλου τοξικός, ενώ η ικανότητά του να αντέχει σε θερμοκρασίες άνω των 800°C τον καθιστά πυράντοχο υλικό.
• Είναι ένα ανθεκτικό διαχρονικό υλικό που εμφανισιακά ανταποκρίνεται στο πέρασμα του χρόνου.
Τα βασικότερα αποχετευτικά προϊόντα της Blücher είναι:
• Σιφόνι «Blücher Drain»: Είναι ένα περιεκτικό προϊόν που καλύπτει αποχετεύσεις από ελαφρού έως βαρέως τύπου εφαρμογές. Η σειρά Domestic είναι η κλασσική σειρά προϊόντων για ντουσιέρες, μπάνια, μπαλκόνια και υδρορρόες. Η σειρά Industrial είναι για επαγγελματικές ή βιομηχανικές χρήσεις ενώ η σειρά Waterline αντανακλά την αφοσίωση της Blücher στη σύνθεση σχεδιασμού και λειτουργικότητας, χάρη σε μια σειρά ευρηματικών προβλέψεων, όπως αφαιρούμενης παγίδας νερού, τα προϊόντα αυτά εγκαθίστανται εύκολα.
• Κανάλια «Βlücher Channel»: Αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη σε αριθμό σειρά τυποποιημένων, αλλά και κατά παραγγελία καναλιών. Με άμεση παράδοση, υπό διαρκή παρακαταθήκη ή κατασκευασμένα σύμφωνα με οιαδήποτε δοθείσα περιγραφή.
Τα κανάλια αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους, με ποικιλία σχαρών για όλα τα φορτία.
• Σωλήνες «Blücher Europipe»: Παράγονται σε ποικιλία διαστάσεων από διαμέτρους 50 έως 250 χιλιοστών, και προσφέρονται με πλήρες σύστημα καμπυλών, ταυ κ.ά. Παρέχονται επίσης σωλήνες με θυρίδες επισκέψεως, παγίδες τρωκτικών και διπλά τοιχώματα.
Οι σωληνώσεις, που έχουν μεγάλη δυνατότητα ροής, μπορούν να είναι εμφανείς ή υπό του εδάφους, όπου το χαμηλό βάρος και το κουμπωτό σύστημα συναρμολόγησης κάνουν την εγκατάσταση γρήγορη και εύκολη.