Αρχική » Αφιερώματα » Καπνοδόχοι-Καπναγωγοί 2021 » SPIRODUCT OYTAS: Ολοκληρωμένα συστήματα απαγωγής καυσαερίων μονού και διπλού τοιχώματος

SPIRODUCT OYTAS: Ολοκληρωμένα συστήματα απαγωγής καυσαερίων μονού και διπλού τοιχώματος

H εταιρεία SPIRODUCT OYTAS είναι μια δυναμική επιχείρηση που λειτουργεί από το 1973 που ιδρύθηκε, έως και σήμερα έχοντας σαν στόχο και σκοπό τη συνεχή εξέλιξη και εξειδίκευση των αντικειμένων που κατασκευάζει, καθώς και την επένδυση σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες. Εδρεύει στην Έδεσσα σε ιδιόκτητο, κατασκευαστικό και αποθηκευτικό χώρο 6000 m2 και είναι από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο Βαλκανικό χώρο στον τομέα της.
Κατασκευάζει ολοκληρωμένα συστήματα απαγωγής καυσαερίων μονού και διπλού τοιχώματος με ανοξείδωτους λείους καπνοδόχους ευρωπαϊκών προδιαγραφών με αυτογενή συγκόλληση που παράγονται σε αυτόματη ρομποτική γραμμή παραγωγής.

Επίσης παράγει κυκλικούς αεραγωγούς ελικοειδούς ραφής και εξαρτημάτων για χρήση σε συστήματα εξαερισμού, κλιματισμού και απαγωγής στερεών σωματιδίων. Παράγει επίσης αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά ένα πρωτοποριακό προϊόν, τους αντάπτορες για την σύνθεση των εύκαμπτων αεραγωγών με τους άκαμπτους δίνοντας ουσιαστικά την μοναδική αξιόπιστη και σταθερή σύνδεση.
Η ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας μας και το έντονο ενδιαφέρον της για ανάπτυξη, αλλά και η τεχνογνωσία της την οδήγησε στο να επενδύσει στον τομέα της έρευνας και εξέλιξης των προϊόντων για την βελτίωση των παλαιών αλλά και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, καθώς και σε σύγχρονο ηλεκτρονικό μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, που συνεχώς εμπλουτίζεται με την προμήθεια νέων αυτόματων μηχανημάτων και νέων γραμμών παραγωγής. Για τον σχεδιασμό (CAD) και την κατασκευή (CAM) χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικοί υπολογιστές βάση των ευρωπαϊκών προτύπων με σκοπό την διασφάλιση της άριστης και σταθερής ποιότητας των προϊόντων μας καθώς και της αξιοπιστίας τους.
Σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει έξι σύγχρονες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής για την κατασκευή άκαμπτων και εύκαμπτων καπνοδόχων και αεραγωγών, καθώς και ειδικά μηχανήματα για την κατασκευή των εξαρτημάτων τους και ειδικών κατασκευών, τα οποία έχουν κατασκευαστεί για την εταιρεία μας κατά παραγγελία από Ευρωπαϊκές εταιρείες με πείρα στην κατασκευή μηχανημάτων , με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να εξυπηρετεί άμεσα όλες τις παραγγελίες και να προσφέρει πραγματικά ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζει στο βωμό του κόστους την ποιότητα και τις προδιαγραφές των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, αλλά μειώνοντας το κόστος κατασκευής με αυτοματοποίηση και κάθετη παραγωγή.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο τόσο σε τεχνικό όσο και κατασκευαστικό επίπεδο και έτσι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη και να δώσει λύση σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής. Δέσμευσή μας η άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας.