Μεγάλες ταχύτητες τρυπήματος με το SpeedX της Bosch

bosch-1-sds-max-speed-x-1Το νέο τρυπάνι πιστολέτου Speed X της Bosch, διαθέσιμο με υποδοχή στελέχους SDS-max ή SDS-plus, χαρακτηρίζεται από μια αξεπέραστη μέχρι τώρα ταχύτητα τρυπήματος σε μπετόν και οπλισμένο μπετόν και ταυτόχρονα από μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Με την πιστοποίηση PGM (Ένωση ελεγκτών τρυπανιών τοίχων), το τρυπάνι πιστολέτου Speed X της Bosch χαρακτηρίζεται επιπλέον για την αξιοπιστία του στις σκληρές απαιτήσεις κάθε τρυπήματος.
Το νέο τρυπάνι πιστολέτου επιτυγχάνει μεγάλη ταχύτητα τρυπήματος με τις ιδανικά τοποθετημένες πλευρικές του κόψεις. Την ικανότητα διάτρησης επιτυγχάνει χάρη στην πάρα πολύ στιβαρή κόψη S καρβιδίου. Η μύτη κεντραρίσματος φροντίζει για την ιδανική οδήγηση και το ακριβές τρύπημα.
Ως δείκτης για τη σωστή διάμετρο της οπής τρυπήματος, χρησιμεύει το καινοτομικό μαρκάρισμα φθοράς του τρυπανιού. Η βέλτιστη μείωση των κραδασμών του νέου τρυπανιού, προσφέρει ξεκούραστη εργασία.
Το τρυπάνι πιστολέτου Speed X της Bosch έχει μια βραχεία κεφαλή και φαρδιά κανάλια σκόνης για τη μεταφορά της σκόνης τρυπήματος χωρίς τριβές.
Αυτά τα στοιχεία εξασφαλίζουν την ελάχιστη έκλυση θερμότητας και τη σταθερά μεγάλη διάρκεια ζωής του νέου τρυπανιού.