Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Στο νομό Εύβοιας με έδρα τη Χαλκίδα το ένατο σωματείο του κλάδου

Στο νομό Εύβοιας με έδρα τη Χαλκίδα το ένατο σωματείο του κλάδου

Ο Νίκος Ελευθεριάδης εκλέχθηκε πρώτος πρόεδρος, στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 19 Απριλίου
Το ένατο σωματείο του κλάδου, ιδρύθηκε στην Εύβοια, και εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης για την ίδρυση κλαδικής ομοσπονδίας (σχετικό ρεπορτάζ σε άλλες σελίδες). Στις 19 Απριλίου έγινε η πρώτη γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του «Συνδέσμου αδειούχων συντηρητών και εγκαταστατών καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων νομού Εύβοιας» στην οποία συμμετείχαν και τα 22 ιδρυτικά μέλη που είχαν υπογράψει το καταστατικό.
Στη συνέλευση αφού ανακοινώθηκε η απόφαση έγκρισης του σωματείου από το μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας (αρ. 73/2008), εκλέχθηκε το προεδρείο που απαρτιζόταν από τους συν. Ευάγγελο Γρηγορίου  (πρόεδρο), Χρήστο Ανδρίτσο (αντιπρόεδρο) και Αναστάσιο Ευαγγελινό (ψηφοσυλλέκτη).
Ακολούθησε η εκλογή εφορευτικής επιτροπής, στην οποία εκλέχθηκαν οι συν. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Αφενδράς και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου και των άλλων οργάνων του σωματείου ψήφισαν 22 συνάδελφοι.
Έτσι το διοικητικό συμβούλιο, όπως προέκυψε και μετά τη συγκρότησή του σε σώμα είναι:
Πρόεδρος: Νικόλαος Ελευθεριάδης
Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Μάλλιαρης
Γεν. γραμματέας: Παναγιώτης Παπαζώτης
Ταμίας: Αθανάσιος Γκρινιάρης
Μέλος: Ιωάννης Ρήγας
Αναπληρωματικό μέλος: Νικόλαος Λαλάκος
Ελεγκτική επιτροπή:
Αναστάσιος Ευαγγελινός, Αγαμέμνων Τζανέτος και Μιχάλης Παπαζώτης.
Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία: Διονύσιος Παπαμήτρου και Χρήστος Ανδρίτσος.
Στην πρώτη του συνεδρίαση, όπου έγινε η συγκρότηση σε σώμα, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε η ετήσια δυνδρομή των μελών του συνδέσμου να είναι τα 100 ευρώ.
Για την καταγραφή της ιστορίας του κλάδου δημοσιεύουμε τα ονόματα των ιδρυτικών μελών του Συνδέσμου νομού Ευβοίας:
Αθανάσιος Γκρινιάρης, Χρήστος Ανδρίτσος, Αναστάσιος Ευαγγελινός, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Νικόλαος Ελευθεριάδης, Ευάγγελος Γρηγορίου, Γιώργος Αφενδράς, Ιωάννης Ρήγας, Αθανάσιος Μάλλιαρης, Αγαμέμνων Τζανέτος, Παναγιώτης Παπαζώτης, Νικόλαος Λαλάκος, Μιχάλης Παπαζώτης, Διονύσης Παπαμήτρου, Παναγιώτης Τζωτζώκος, Δημήτρης Μπαρόλας, Αργύρης Κότσαρης, Δημήτρης Λιάσκος, Άγγελος Καρτάλας, Γεώργιος Φραντζής και Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος.
Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος Νίκος Ελευθεριάδης, έγινε προσπάθεια να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι που έχουν έδρα στην Εύβοια και σύντομα αναμένεται να γίνουν νέες εγγραφές μελών.
• Ο «Υ» καλωσορίζει την ίδρυση του ένατου σωματείου του κλάδου και εύχεται στο διοικητικό του συμβούλιο κάθε επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί -όπως και στα υπόλοιπα σωματεία- σε κάθε προσπάθεια επίλυσης των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της Εύβοιας.