ΠΕΛΛΑ ΕΠΕ


VICTRIX KW: Oικολογικοί  λέβητες συμπύκνωσης

Ασφάλεια, άνεση, υψηλές αποδόσεις και σεβασμός στο περιβάλλον, είναι μερικοί από τους λόγους για να επιλέξετε έναν λέβητα Ιmmergas της σειράς VICTRIX Kw.
Η συνεχής επαφή με γραφεία μελετών, τεχνίτες, υδραυλικούς και καταναλωτές, μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε μαζί με την αγορά και να προβλέπουμε τις τάσεις της.
Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες με πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύουν ότι πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο υπάρχει σήμερα στην αγορά, με λύσεις για όλους τους  πιθανούς συνδυασμούς εγκαταστάσεων.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ’ όψιν μας γεννήθηκε ο Victrix kw, ο νέος οικολογικός λέβητας συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης, σε πολλούς συνδυασμούς για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Υψηλή και πρωτοποριακή τεχνολογία που γεννιέται από την ανάγκη
για μεγαλύτερη οικονομία και που επιτυγχάνεται μέσω υψηλών βαθμών απόδοσης  (106% της ονομαστικής ισχύος με θερμοκρασία προσαγωγής / επιστροφής 40/30° C) με μεγάλη οικονομία καυσίμου και με χαμηλή εκπομπή επιβλαβών ρύπων.
Ο κεντρικός πυρήνας του Victrix αποτελείται από τον οικολογικό καυστήρα, και από τον πρωτεύοντα εναλλάκτη κατασκευασμένο από ανοξείδωτο  AISI 316L, στο εσωτερικό του οποίου λαμβάνει χώρα η διαδικασία της συμπύκνωσης.
Η διαδικασία αυτή συνίσταται στην ανάκτηση ικανού μέρους της θερμικής ενέργειας που βρίσκεται μέσα στους υδρατμούς που περιέχουν τα καυσαέρια, που διαχέονται στο περιβάλλον μέσω της καπνοδόχου. Εφαρμόζοντας την τεχνολογία της συμπύκνωσης είναι δυνατόν να μειώσουμε την κατανάλωση μέχρι 25-30% σε σύγκριση με τους συμβατικούς λέβητες ανάλογα και με το είδος της εγκατάστασης.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του λέβητα Victrix, που τον κάνουν να βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογίας είναι τα εξής :
– Πρωτοποριακό σύστημα καύσης με ολική προανάμιξη αέρος / καυσίμου με ευρύ φάσμα διαμόρφωσης ισχύος  (από 3.999 έως 20.210 kcal/h ).
– Υψηλή απόδοση που εγγυάται μεγάλη οικονομία .
– Οικολογικός καυστήραρς που μειώνει τις εκπομπές CO και NOx.
-Δυνατότητα χρήσης του νέου εύκαμπτου συστήματος απαγωγής καυσαερίων Φ 60 mm,το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να περάσει μέσα από υπάρχουσες καμινάδες.
Οι λέβητες Victrix μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά και με το Comando Amico Remoto το οποίο εκτός από όλες τις λειτουργίες του λέβητα μπορεί να ελέγξει και το ενσωματωμένο σύστημα αντιστάθμισης.
Επίσης είναι προρυθμισμένοι για εγκαταστάσεις χαμηλών θερμοκρασιών.
Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι εύλογη αφού σε έναν λέβητα Victrix kw, βρίσκουν την καλύτερη λύση στις ανάγκες τους για άνεση και οικονομία.
Οι μονάδες παραγωγής VICTRIX ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης ή μόνο θέρμανσης έχουν επίσης τα πλεονεκτήματα:
• Δυνατότητα εγκατάστασης σε εσωτερικό χώρο ή ακόμα και εξωτερικά σε μερικώς προστατευόμενη περιοχή.
• Αντιπαγετική προστασία στους -5°C στο βασικό εξοπλισμό (προαιρετικά στους -15°C).
• Συμπαγείς διαστάσεις (μόνο 25 cm βάθος), που αυξάνουν τις επιλογές για την εγκατάσταση ακόμα και σε περιορισμένο χώρο (π.χ. τουαλέτες, κουζίνες, μικρά μπαλκόνια).
• Βέλτιστες εποχιακές αποδόσεις και ακόμα μεγαλύτερη οικονομία με τη συνεργασία των μονάδων με το τηλεχειριστήριο CAR ή και τον εξωτερικό αισθητήρα – αντιστάθμιση (προαιρετικά).
• Για το μοντέλο VICTRIX 24 kW X (μοντέλο για τη θέρμανση μόνο), υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με ανεξάρτητο μπόιλερ της Immergas. Έτσι ικανοποιούνται ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης ακόμα και σε κατοικίες όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες.