Αρχική » Περιεχόμενα » ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ » ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

xatzis 3rvb.jpg

xatzis 3rvb.jpgΤζάκια Cheminees Ghazelles για όλες τις απαιτήσεις
Στο πλαίσιο εναλλακτικών πηγών θέρμανσης συμπεριλαμβάνονται τα ενεργειακά τζάκια, χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη αποκλειστικά το ξύλο, αξιοποιούν σχεδόν το 100% της καύσιμης ύλης και δεν ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.
Η Cheminees Chazelles έχει δύο κατηγορίες τζακιών.
α. Τζάκι αερόθερμο.
Πλήρως στεγανοποιημένες εστίες με ελεγχόμενο αέρα καύσης και ελεγχόμενο τράβηγμα της καμινάδας, έχουν εξαιρετικές αποδόσειις ανάλογες με τη δύναμή τους. Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά στον αεροθάλαμο ανακυκλώνουν έως 750 κυβικά αέρα ανά ώρα από τον εσωτερικό χώρο με φυσική ροή και αποδίδουν ανάλογα από 15 kW – 20 kW.
Η μεγάλη ποικιλία στο μέγεθος των εστιών μας δίνει τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε ως κύρια και μοναδική πηγή θέρμανσης του οικήματος.
β. Τζάκι καλοριφέρ.
Η Cheminees Chazelles έχει δύο τύπους εστιών.
• CH 700: που έχει απόδοση 19 kW (170 τ.μ. οίκημα).
• CH 800: που έχει απόδοση 35 kW (280 τ.μ. οίκημα).
Οι εστίες λειτουργούν παράλληλα με μια δεύτερη μονάδα σαν εναλλακτική θέρμανση και αυτόνομα ως κύρια θέρμανση. Η καύση τους είναι πλήρως ελεγχόμενη, ανάλογα με τις επιθυμητές θερμοκρασίες του νερού αυτόματα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κλειστό κύκλωμα σύνδεσης με φούσκα διαστολής ή ανοιχτό κύκλωμα με καζάνι πλήρωσης. Το τζάκι καλοριφέρ παρέχει ομοιόμορφη θέρμανση και ζεστό νερό σ’ όλο το οίκημα, αλλά απαιτείται χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Οι εστίες φυσικής ροής (αερόθερμα) παρέχουν θέρμανση σε ενιαίους χώρους ή χώρους που επικοινωνούν (ανοικτές πόρτες δωματίων) και δεν απαιτείται ηλεκτρικό ρεύμα.