Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ο Γιάννης Λαγκώνης επανεξελέγη πρόεδρος της Εστίας

Ο Γιάννης Λαγκώνης επανεξελέγη πρόεδρος της Εστίας


Γενικός γραμματέας ο Δημοσθένης Μπουλγκούρας

Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και των άλλων οργάνων της Εστίας πραγματοποιήθηκαν στις 20 Ιουνίου. Επισημαίνεται ότι η συνέλευση στις 3 Ιουνίου είχε αποφασίσει η διεξαγωγή των εκλογών να γίνει σε δύο ημέρες (20 και 21 Ιουνίου) όμως ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν το έκανε αυτό δεκτό και έτσι οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν σε μία ημέρα.
Η εφορευτική επιτροπή (που εκλέχθηκε από τη γενική συνέλευση στις 3 Ιουνίου) απαρτιζόταν από τους συν. Δημήτρη Ρέμπελο, Μιχάλη Φραγκουλάκη και Κώστα Σπυρόπουλο, με αναπληρωματικούς τους Γιώργο Φραγκουλάκη και Αλέξανδρο Τακτικό. Πρόεδρος της Εστίας επανεξελέγη ο Γιάννη Λαγκώνης και γενικός γραμματέας ο Δημοσθένης Μπουλγκούρας. Συγκεκριμένα, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εστίας, και τα άλλα όργανα του σωματείου είναι:
Πρόεδρος: Γιάννης Λαγκώνης
Α’ αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κρητικός
Β’ αντιπρόεδρος: Φώτης Νανάς
Γενικός γραμματέας: Δημοσθένης Μπουλγκούρας
Ταμίας: Βασίλης Μπουζικιώτης
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Ανδρέας Αθανασιάδης
Ειδικός γραμματέας: Κώστας Αβραμίδης
Βοηθός γραμματέα: Δημήτρης Μπόμπος
Βοηθός ταμία: Θεόδωρος Μαρκόπουλος
Αναπληρωματικά μέλη: Αντώνης Γονιός, Χρήστος Ματζούκης και Παναγιώτης Τσιμόγιαννης.
Ελεγκτική επιτροπή: Αντώνης Παππάς, Σταμάτης Ζάχος και Χαράλαμπος Μπουροθανασόπουλος.
Πειθαρχικό συμβούλιο: Παναγιώτης Κολλιός, Κώστας Λιάκος και Λεωνίδας Μπουζιάνης.

Επιμορφωτικά σεμινάρια και τεχνικές ημερίδες από την Εστία

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εστίας συνεχίζει την προσπάθεια τεχνικής επιμόρφωσης των μελών του σωματείου αλλά και όλων των συναδέλφων, διοργανώνοντας σεμινάρια σε συνεργασία με εταιρίες του χώρου καθώς και τεχνικές ημερίδες. Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης που υπογράφεται από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα, Γιάννη Λαγκώνη και Δημοσθένη Μπουλγκούρα, αναφέρεται: «Με δεδομένη την ανησυχία τόσο της διοίκησης της Εστίας όσο και των μελών για συνεχή επιμόρφωση και γνώση των νέων τεχνολογιών που αφορούν στο επάγγελμα του εγκαταστάτη καυστήρων, διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την εταιρία Κατσαφάνας ΑΕΒΒΕ ημερήσια σεμινάρια με αντικείμενο: πιεστικοί καυστήρες αερίου Olymp. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρευρέθηκε ο τεχνικός του εργοστασίου της Αυστρίας.
Παράλληλα δε, βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις κύκλοι ημερήσιων σεμιναρίων σε συνεργασία με την εταιρία Calda στις εγκαταστάσεις της εταιρίας με αντικείμενο: επίτοιχες μονάδες αερίου, ρυθμίσεις, αυτοματισμοί, καμινάδες. Επίσης εντός του Ιουλίου επίκειται η έναρξη ενός διήμερου κύκλου ημερησίων σεμιναρίων με την εταιρία Chappee με αντικείμενο: ατμοσφαιρικοί λέβητες αερίου, λέβητες συμπύκνωσης, τεχνικές ρύθμισης και φόρτισης των συσκευών, αυτοματισμοί αλληλουχιών λεβήτων, καμινάδες. Παράλληλα είναι υπό οργάνωση ένας κύκλος τεχνικών ημερίδων για όλους τους συναδέλφους – ανεξαρτήτως σωματείου- το οποίο θα λάβει χώρα στα γραφεία της Εστίας με βασικό αντικείμενο: καμινάδες, ποιότητα κατασκευής, λειτουργία, διατάξεις ρύθμισης και σταθεροποίησης των συνθηκών πίεσης των λεβήτων. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να λάβει μέρος μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εστίας».