Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ανανεωμένη και λειτουργική η ιστοσελίδα του Προμηθέα

Ανανεωμένη και λειτουργική η ιστοσελίδα του Προμηθέα

promitheaswww.jpg

promitheaswww.jpgΤο κέρδισε τελικά το στοίχημα ο γενικός γραμματέας του Προμηθέα Παναγιώτης Μουσδράκης. Είχε υποσχεθεί, και αναλάβει, να δημιουργήσει μία καλαίσθητη, λειτουργική και χρήσιμη ιστοσελίδα του σωματείου. Εργάστηκε μεθοδικά και με τη βοήθεια και άλλων συναδέλφων κατάφερε να παρουσιάσει ένα άξιο συγχαρητηρίων αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν στο «www.promitheas.org.gr» βρίσκουμε μία ιστοσελίδα, που περιλαμβάνει χρήσιμα στοιχεία τόσο για τους συναδέλφους όσο και για το καταναλωτικό κοινό.
Στην αρχική σελίδα βρίσκουμε τα τελευταία νέα που αφορούν τις δραστηριότητες του σωματείου. Παράλληλα υπάρχει το «καλωσόρισμα» προς τους επισκέπτες στο οποίο αναφέρεται ο σκοπός του Προμηθέα, ενημέρωση για την ίδρυσή του με καταγραφή του πρώτου διοικητικού συμβουλίου (το 1975).
Επίσης, παρουσιάζονται θέματα που ενδιαφέρουν τους χρήστες της κεντρικής θέρμανσης δίνοντας και σχετικές οδηγίες, όπως π.χ. για την παραλαβή πετρελαίου, για το φύλλο συντήρησης, για το φυσικό αέριο κ.ά. Στην ιστοσελίδα, υπάρχουν και όλα τα ονόματα (μαζί με τα τηλέφωνα) των μελών του Προμηθέα, σε κάθε περιοχή (πόλη και νομό) της Βόρειας Ελλάδας.
Ο ενδιαφερόμενος μπορεί πολύ εύκολα να βρει τους εγκαταστάτες συντηρητές καυστήρων της περιοχής του και μάλιστα υπάρχει η ένδειξη για τον καθένα αν ασχολείται και με τα αέρια καύσιμα.
Στο πληροφοριακό υλικό, υπάρχει καταχωρημένη όλη η σχετική νομοθεσία (Π.Δ., υπουργικές αποφάσεις, νόμοι, πράξεις υπουργικού συμβουλίου, εγκύκλιοι, τεχνικές οδηγίες), που αφορά το επάγγελμα.
Υπάρχει και η ενότητα που αφορά μόνο τα μέλη, και σ’ αυτή εισέρχονται μόνο όσοι έχουν κωδικό πρόσβασης.
Όπως μας ενημέρωσε ο Π. Μουσδράκης στην ενότητα αυτή περιλαμβάνεται «τεχνική βιβλιοθήκη» και «φόρουμ». Έτσι οι συνάδελφοι – μέλη του Προμηθέα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τεχνικά θέματα και παράλληλα να ανταλλάσσουν απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί στο πλαίσιο εξάσκησης του επαγγέλματος.
Είναι γεγονός ότι αυτή η ιστοσελίδα του Προμηθέα, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία της.