Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ενημέρωση από το Δ.Σ. του Ήφαιστου ενόψει της νέας θερμαντικής περιόδου

Ενημέρωση από το Δ.Σ. του Ήφαιστου ενόψει της νέας θερμαντικής περιόδου

Ενόψει της νέας θερμαντικής περιόδου, το Δ.Σ. του Ήφαιστου ενημερώνει τους συναδέλφους για τα εξής:
1. Για τρίτη συνεχή χρονιά οι συνάδελφοι μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των εργασιών μας με το ίδιο οικονομικό κόστος. Υπενθυμίζουμε ότι με τη συμμετοχή μας στην ομαδική ασφάλεια ασφαλίζονται οι εργασίες που πραγματοποιούμε έναντι αστικής ευθύνης και μας παρέχεται και η σχετική νομική προστασία. Καλούνται οι συνάδελφοι, το συντομότερο δυνατόν, να περάσουν από τα γραφεία του σωματείου προκειμένου να καταβάλουν τη συμμετοχή τους και να συμμετέχουν στην ασφάλεια.
2. Οι άδειες που είχαν εκδοθεί το 1996 εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι τις 18 Ιουλίου του 2008 μετά από σχετική υπουργική απόφαση. Οι νέοι συνάδελφοι και όσοι για διάφορους λόγους δεν είχαν προμηθευτεί άδεια δακτυλίου να περάσουν, σύντομα, από τα γραφεία του Σωματείου με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους, προκειμένου να υποβληθεί συλλογικό αίτημα προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την έκδοση αδειών κυκλοφορίας στον δακτύλιο.
3. Οι συνάδελφοι που δεν καλύπτονται και δεν εξυπηρετούνται από τοπικά σωματεία μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ήφαιστου για όποιο θέμα τους απασχολεί (προμήθεια φύλλων ελέγχου, νομοθεσία επαγγέλματος, βεβαιώσεις για θεώρηση αδειών, θεώρηση προϋπηρεσιών, αδειοδοτήσεις, σεμινάρια αερίων καυσίμων κ.λπ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή 5-7 το απόγευμα στο 210 5220624.
Για επείγουσες περιπτώσεις μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο και το γραμματέα του Σωματείου στα τηλέφωνα 6977893640 και 6979270669 αντίστοιχα.
Συναδελφικά
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Θ. Χρυσολωράς
Ο γεν. γραμματέας, Α. Κολοβός