Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Συνδιοργάνωση σεμιναρίων από Ήφαιστο και ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ για τα αέρια καύσιμα

Συνδιοργάνωση σεμιναρίων από Ήφαιστο και ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ για τα αέρια καύσιμα

Σεμινάρια εξειδίκευσης για τα αέρια καύσιμα, διάρκειας 150 ωρών, διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τον Ήφαιστο με συνδιοργανωτή το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.
Σε σχετικό δελτίο τύπου, του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου αναφέρεται:

«Μετά τα μαθήματα συντήρησης καυστήρων αερίου που συνδιοργάνωσαν η ΕΣΚΕΛ και ο Ήφαιστος στα εργαστήριά τους, σε συνεργασία με εισαγωγείς καυστήρων (JOANES – RADIANT κ.λπ.), ακολούθησαν σεμινάρια εξειδίκευσης 150 ωρών στα αέρια καύσιμα κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Τα σεμινάρια των 150 ωρών συνδιοργανώθηκαν από τον Ήφαιστο και το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε δύο γκρουπ των 20 ατόμων το καθένα και πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και τα εργαστήρια ΕΣΚΕΛ – Ήφαιστου.
Στα σεμινάρια, τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή των συναδέλφων στις εξετάσεις για την απόκτηση της άδειας των αερίων καυσίμων, πήραν μέρος συνάδελφοι από την Αρκαδία, την Αττική, την Καρδίτσα, τις Κυκλάδες, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία, τη Φθιώτιδα και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Μέρος του κόστους των σεμιναρίων θα καλύψει το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ήφαιστου καλεί όσους συναδέλφους έχουν ανάγκη αυτά τα σεμινάρια να το δηλώσουν έγκαιρα για την επόμενη σαιζόν, προκειμένου να οργανωθούν χωρίς το άγχος της τελευταίας στιγμής. Καλούνται ιδιαίτερα, οι εκτός Αττικής συνάδελφοι, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τώρα, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα οργάνωσης σεμιναρίων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας για τη διευκόλυνσή τους. Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του Ήφαιστου είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Πέμπτη, 5-7 το απόγευμα και μπορούν οι συνάδελφοι να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 210-5220624. Οι συνάδελφοι μπορούν επίσης να δηλώσουν τη συμμετοχή τους οποιαδήποτε μέρα και ώρα, αποστέλλοντας fax στο 210 5222601 με τα στοιχεία τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας».