ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ

af-solinalsol.jpg

Η εταιρία ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ είναι η ελληνική βιομηχανία που παράγει την πλουσιότερη γκάμα πλαστικών σωλήνων πίεσης για εγκαταστάσεις θέρμανσης – ύδρευσης από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.
Επίσης μέσα στο πρόγραμμα παραγωγής της συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα αποχέτευσης SOLIDRAINS, το οποίο αποτελεί και δική της σχεδίαση.
Ειδικότερα παράγει:
1. Πολυστρωματικούς  σωλήνες  πλαστικού αλουμινίου με την επωνυμία AL-PERT- SOL για θέρμανση – ύδρευση σε διατομές από Φ 16 μέχρι Φ 32 χιλιοστών. 

af-solinalsol.jpg
Οι πιο πάνω σωλήνες θα διατίθενται σε πολύ λίγο διάστημα και με μόνωση.
2. Σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου PE-Xb με την επωνυμία RETIFLEX  για θέρμανση – ύδρευση σε διατομές από Φ10×1,4, μέχρι και Φ32×3 χιλιοστά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές 16892 -16893.

af-solinretiflex.jpg
Επίσης οι πιο πάνω σωλήνες παράγονται και με φραγμό οξυγόνου τριών και πέντε στρώσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 4726 για ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη καθώς και για επίτοιχη θέρμανση και ψύξη.
3. Σωλήνες πολυβουτυλενίου (PB) με την εμπορική επωνυμία FLEXITHERM για θέρμανση – ύδρευση – ψύξη – γεωθερμία σε διατομές από Φ8×1,  μέχρι και Φ32×3 χιλιοστά και με φραγμό οξυγόνου τριών ή πέντε στρώσεων.

af-solinflexitherm.jpg
4. Σωλήνες PE-RT DOWLEX 2344 -2388 για θέρμανση – ύδρευση  με την εμπορική επωνυμία OCTATHERM σε διατομές από Φ10×1,4,  μέχρι και Φ 32×3 χιλιοστά.

af-solinoctatherm.jpg
5. Σωλήνες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας  PE-80 και PE-100 με την εμπορική επωνυμία AQUAFLEX για ύδρευση και γεωθερμία σε διατομές από Φ16×2 μέχρι Φ63 για πιέσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 16874.

af-solinaquaflex.jpg
6. Σωλήνες HYDROSOLAR για θέρμανση και μεταφορά νερού μέχρι 70°C με ευρεία χρήση σε ηλιακά συστήματα, γεωθερμία και θέρμανση θερμοκηπίων. 

af-solinydrosolar.jpg
Παράγονται σε ευρεία γκάμα διατομών από Φ16 μέχρι Φ 32 χιλιοστά.
7. Σωλήνες για ενδοδαπέδια εγκατάσταση οι οποίοι εσωτερικά αποτελούνται είτε από πολυβουτυλένιο είτε από DOWLEX 2344 και εξωτερικά καλύπτονται με φίλμ αλουμινίου το οποίο παίζει το ρόλο του φραγμού οξυγόνου και του καλύτερου εκπομπού θερμότητας  και συγκολείται με διασταυρούμενα πολυαιστερικά νήματα με φίλμ χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, με την εμπορική επωνυμία  NOXY- AL και παράγονται σε δύο  διατομές Φ 16×2,2 και  17×2,5 χιλιοστά.

af-solinnoxyal.jpg
8. Σωλήνες GROUNDTHERM για θέρμανση θερμοκηπίου .  Παράγονται από PP-R πολυπροπυλενίου RANDOM  σε σπιράλ διαμέτρου Φ25 χιλιοστά.

af-solingroundtherm.jpg
9. Σωλήνες πολυπροπυλενίου RANDOM για θέρμανση ύδρευση με θερμοσυγκόλληση σε διατομές από Φ20×3,4,  μέχρι και Φ63×10,5 χιλιοστά.
Η εταιρία ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ σε αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική εταιρεία BUCCHI, διανέμει στην ελληνική αγορά και τα απαραίτητα πλαστικά εξαρτήματα για πλήρη συστήματα εγκατάστασης.
10.  Σωλήνες προστασίας κυματοειδούς μορφής (σπιράλ) υδροφόρων σωλήνων από HDPE σε διατομές από Φ16 μέχρι και Φ50 χιλιοστά.
11. Σωλήνες ειδικής χρήσης όπως αποχέτευσης συμπυκνωμάτων air conditioning  από PVC σε δύο διατομές Φ20×16 και Φ22×18 χιλιοστά.
12. Σωλήνες αποχέτευσης πλυντηρίων κυματοειδούς μορφής (σπιράλ) Φ 23 χιλιοστά , σε μήκη 1,5 , 2 και 3 μέτρων.
13. Εύκαμπτος σωλήνας Φ10×1,4 χιλιοστά παροχής ζεστού – κρύου νερού στους υδραυλικούς υποδοχείς μπάνιου με προστατευτικό σπιράλ και χρήση ταχυσυνδέσμου ½’’.
14. Εξαρτήματα πλαστικά (τάπες υδροληψίας) ½ ’’ σε  μπλε και κόκκινο χρώμα.
15. Σωλήνας καθαρισμού πυθμένα πισίνας (σκούπας)  σε Φ40 χιλιοστά.
Για τους πιο πάνω πλαστικούς σωλήνες  η εταιρία διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας S.K.Z. , DVGW, MPA Γερμανίας, WRAS και Ι.Τ.S. Αγγλίας , Ι.Τ.S. Kαναδά και ΕΛΟΤ Ελλάδας.
Σύστημα αποχέτευσης SOLIDRAINS

af-solinsolidrains.jpg
Το επανανστατικό σύστημα αποχέτευσης μπάνιου με την εμπορική επωνυμία SOLIDRAINS, συνίσταται στην χρήση εύκαμπτων σωλήνων PVC ελικοειδούς μορφής εξωτερικά και λείας εσωτερικά, καθώς και εξαρτημάτων PVC. 
Το σύστημα παρέχει υψηλές προδιαγραφές αντοχής και στεγανότητας για τις συνθήκες λειτουργίας ενός αποχετευτικού δικτύου οικιακών ή βιομηχανικών  εγκαταστάσεων.
Πλεονεκτήματα του συστήματος:
1. Γρήγορη τοποθέτηση.
2. Εύκολη εφαρμογή.
3. UV προστασία.
4. Εύκολη μεταφορά (ακόμη και με Ι.Χ.)
5. Αξιόπιστη κατασκευή.
6. Εύκολο στοκ.
7. Το σύστημα των σωλήνων όπως και των εξαρτημάτων είναι εξ’ ολοκλήρου από PVC, υλικό δοκιμασμένο στις αποχετεύεις.
Το σύστημα αποχέτευσης SOLIDRAINS έχει δοκιμασθεί επιτυχώς στα εργαστήρια EΛΟΤ.
Η εταιρία ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ έχει πιστοποιήσει τις διαδικασίες της παραγωγής της και εμπορίας των προϊόντων της βάσει του ISO 9001/2000.
Χάρη των συνεχών επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα η εταιρία ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία, προσαρμοσμένη στις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.
Η ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της κατάφερε να φθάσει τις εξαγωγές της σ’ ένα αξιόλογο επίπεδο (40% επί του συνολικού τζίρου ), σε χώρες με υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις όπως Καναδά – Αμερική – Βαλκάνια – Ευρώπη – Κίνα – Μέση Ανατολή κ.λ.π.