Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Μαζική συμμετοχή συναδέλφων της Β. Ελλάδας στην τακτική γενική συνέλευση του Προμηθέα

Μαζική συμμετοχή συναδέλφων της Β. Ελλάδας στην τακτική γενική συνέλευση του Προμηθέα

prom 1.jpg

prom 1.jpgΠραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον»
Με την παρουσία της βουλευτού Σοφίας Καλαντίδου (αδελφής του αντιπροέδρου του συνδέσμου Ηλία Καλαντίδη) η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον» η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Προμηθέα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά ήταν μαζική η συμμετοχή στη συνέλευση του Προμηθέα, συναδέλφων από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Στη συνέλευση παραβρέθηκε και εκπρόσωπος του ΕΛΚΕΔΕ ο οποίος απένειμε τις βεβαιώσεις σε όσους παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 150 ωρών, για τα αέρια καύσιμα.
Τον απολογισμό της διοίκησης παρουσίασε ο πρόεδρος Μανώλης Χρήστου ο οποίος ανέπτυξε όλες τις δραστηριότητες της διοίκησης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Τόνισε με έμφαση, ότι η διοίκηση του Προμηθέα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρίσκεται άμεσα κοντά σε κάθε συνάδελφο, προσφέροντάς του υποστήριξη και βοήθεια σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει.
Ο πρόεδρος του Προμηθέα επισήμανε ότι έχουν δρομολογηθεί επισκέψεις του διοικητικού συμβουλίου σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Σκοπός αυτών των επισκέψεων είναι η προβολή του κλάδου, οι συναντήσεις με τοπικούς φορείς και η ενημέρωση για την υποχρέωση όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, για τις εργασίες συντήρησης των συστημάτων θέρμανσης να καλούνται μόνο αδειούχοι συντηρητές καυστήρων.
Στα κλαδικά θέματα, όπως οι εξετάσεις για τις άδειες αερίου στη Βόρεια Ελλάδα και η τροποποίηση της κοινής υπουργικής απόφασης για τις σταθερές εστίες καύσης, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Ηλίας Καλαντίδης.
prom2.jpgΤόνισε ότι αυτά τα θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και η μη επίλυσή τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον κλάδο.
Στο θέμα της ηλεκτρονικής οργάνωσης, το νέο πρόγραμμα διαχείρισης μελών και τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας του Προμηθέα, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Μουσδράκης.
Τόνισε, ότι ο στόχος είναι, μέσω της ιστοσελίδας του Προμηθέα, οι χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να αντλούν πληροφορίες τόσο για το επάγγελμα του εγκαταστάτη – συντηρητή καυστήρων όσο και για θέματα που αφορούν την ορθολογική χρήση των συστημάτων θέρμανσης.
Τον οικονομικό απολογισμό, χρήσης 2007, παρουσίασε αναλυτικά ο ταμίας Φώτης Γαλάζιος.
Η γενική συνέλευση ψήφισε ομόφωνα τον οικονομικό καθώς και τον διοικητικό απολογισμό.
Στο τέλος της συνέλευσης έγινε και η κοπή της πίτας, και ο τυχερός ήταν ο συν. Αθανάσιος Τσιακαλίδης ο οποίος κέρδισε μία χρυσή λίρα.
• Όπως ανακοινώθηκε στη συνέλευση ο ετήσιος χορός του Προμηθέα θα γίνει την Κυριακή, 23  Μαρτίου στο κέντρο «Παρασκήνιο».