Αρχική » Περιεχόμενα » Σωλήνες » ΥΔΡΟΓΚΑΖ ΕΠΕ

ΥΔΡΟΓΚΑΖ ΕΠΕ

af-ydrogaz 3.jpg

Οι  Ιταλικοί σωλήνες Eurotis που διαθέτει στην ελληνική αγορά η «Υδρογκάζ ΕΠΕ» είναι εύκαμπτοι σωλήνες από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L πάχους 0,3 mm. Περιβάλλονται από κίτρινη επένδυση όπως επιβάλλει ο κανονισμός των εγκαταστάσεων αερίου. Η κίτρινη αυτή επένδυση είναι κατασκευασμένη από αυτοσβυόμενο πλαστικό (πολυαιθυλένιο)  πάχους 0.8 mm.

af-ydrogaz 3.jpgaf-ydrogaz1eur.jpg
Η θερμοκρασία λειτουργίας τους κυμαίνεται από  -40 έως + 100 °C.
Επίσης, μπορούν να αντέξουν ακόμα και σε συνεχή θερμοκρασία 650 °C για 30 λεπτά.
af-ydrogaz4eur.jpgΕίναι ειδικά κατασκευασμένοι έτσι ώστε να αντέχουν σε σκληρές καταπονήσεις όπως: κραδασμούς,  συστολές- διαστολές ακόμα και σε σεισμούς.af-ydrogaz 2gas.jpg
Διατίθενται σε κουλούρες των 25 μέτρων και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
α) Τον standard τύπο, σε διαμέτρους από 1/2” έως 1,1/4”.
β) Τον σωλήνα με κανάλια αερισμού στο περίβλημά του, σε διαμέτρους 1/2” και  3/4”.
Ο σωλήνας αυτός είναι κατάλληλος για εντοιχισμό, επειδή εάν υπάρξει διαρροή αερίου, το αέριο θα διαφύγει από τα κανάλια αερισμού και δεν θα παραμείνει εγκλωβισμένο στην εγκατάσταση.
Αποτελούν την οικονομικότερη λύση για τις σωληνώσεις αερίου, υπολογίζοντας το κόστος του σωλήνα μαζί με τα εξαρτήματά του, σε σχέση με οποιουσδήποτε άλλους σωλήνες.
Με τους σωλήνες Eurotis  μπορείτε να κατασκευάσετε μέσα σε 2 λεπτά το μήκος του σωλήνα που χρειάζεστε μαζί με τις καμπύλες και τα ρακόρ των άκρων του.
Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο γιατί έχετε στη διάθεσή σας τον ταχύτερο τρόπο εγκατάστασης σε σχέση με οποιουσδήποτε άλλους σωλήνες.
Είναι πιστοποιημένοι για εγκαταστάσεις αερίου από τους μεγαλύτερους οργανισμούς όπως: DVGW, BVQI, ΕΛΟΤ κλπ.