Αρχική » Περιεχόμενα » Συστήματα αποχέτευσης » ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΡΑ ΚΕΛΕΚΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΡΑ ΚΕΛΕΚΗΣ

kelekis2.jpg

kelekis2.jpgΟ Όμιλος ΙΝΤΡΑ ΚΕΛΕΚΗΣ εξειδικεύεται στο χώρο της άντλησης και ύδρευσης άντλησης υδάτων από το 1965 και διαθέτει στην ελληνική αγορά αποκλειστικά με υπεύθυνο service ,τεχνική υποστήριξη και διαρκή παρακαταθήκη προϊόντων και ανταλλακτικών γνωστών και μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων  κατασκευής αντλιών  υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας καθώς και επιλεγμένων προϊόντων ύδρευσης και παρελκόμενα εξαρτήματα για ειδικές εγκαταστάσεις .  kelekis1 vigicor.jpg
-Το εργοστάσιο ESPA ,που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα και τη Κύπρο από τον Όμιλο ΙΝΤΡΑ ΚΕΛΕΚΗΣ, φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής καθώς και για την διαρκεί έρευνα πάνω στα προϊόντα με μηχανικές ή ηλεκτρονικές καινοτομίες ώστε να δίνουν περισσότερες και καλύτερες λύσεις στην άντληση και ύδρευση. Το εργοστάσιο ξεχωρίζει τις σειρές των προϊόντων σε 5 μεγάλους τομείς ( αντλίες για κτήρια και βιομηχανία , αντλίες για πισίνες και σπά , αντλίες για το κήπο και το σπίτι , αντλίες για εκμετάλλευση νερού βροχής , αντλίες για κυκλοφορία θαλάσσιου νερού καθώς και συστήματα-λύσεις ύδρευσης).
Στο τομέα των αντλιών για κτήρια και βιομηχανία στη σειρά των αντλιών για λύματα το εργοστάσιο τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει στη σειρά της νέα μοντέλα όπως υποβρύχιες αντλίες για λύματα με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως κοπτήρες (εξωτερικούς) σε μικρές ιπποδυνάμεις ή με μεγάλες αποδόσεις (μέχρι 75m3/h ) καθώς και αυτόματους σταθμούς περισυλλογής και προώθησης λυμάτων για τοποθέτηση πίσω από τις τουαλέτες ή σε κουζίνες. Το εργοστάσιο διαθέτει και μια ευρεία γκάμα αντλιών από τη πιο απλή για άντληση από υπόγεια και φρεάτια (με ηλεκτρομαγνητικό φλοτέρ για μεγαλύτερη ασφάλεια) μέχρι και ειδικές μεγάλες αντλίες κατασκευασμένες εξολοκλήρου από το χυτοσίδηρο.
– Μεγάλη σειρά αντλιών για άντληση καθαρών – ακαθάρτων και λυμάτων διαθέτουν και τα εργοστάσια DAB pumps s.p.a. και Pedrollo που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος στην Ελληνική αγορά .
Ο Όμιλος ΙΝΤΡΑ ΚΕΛΕΚΗΣ διαθέτει και πολλά μοντέλα ειδικών αντλιών για μεταγγίσεις μούστου – κρασιού , πετρελαίου , διαβρωτικών υγρών και θαλάσσης.