Αρχική » Περιεχόμενα » Σωλήνες » ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΛΑΤΖΑΣ ΑΕ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΛΑΤΖΑΣ ΑΕ

af-mplatzas3.jpg

af-mplatzas3.jpgΗ εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΛΑΤΖΑΣ Α.Ε. πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά στη χρήση πλαστικού σωλήνα, από το 1976 αντιπροσωπεύει την γερμανική εταιρία παραγωγής πλαστικών σωλήνων Fränkische. Ειδικότερα εισάγει τα παρακάτω είδη πλαστικών σωλήνων:
• Σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου με την εμπορική ονομασία FF-THERM/VPE, για θέρμανση και ύδρευση.
Οι παραπάνω σωλήνες παράγονται με τη μέθοδο δικτύωσης PAM (PE-Xa – καταλυτική δικτύωση με υπεροξείδια)  και  με τη μέθοδο δικτύωσης b (PE-Xb – καταλυτική δικτύωση με σιλάνια)
Οι πιο πάνω σωλήνες διατίθενται και με φραγμό οξυγόνου για ενδοδαπέδια ή συμβατική θέρμανση με την εμπορική ονομασία FF-THERM/VPE Difustop. Επίσης διατίθενται και με απόσμηση (για πόσιμο νερό) με την εμπορική ονομασία  FF-THERM/VPE Τrink Wasser.
• Σωλήνες πολυβουτυλενίου με την εμπορική ονομασία  FF-THERM/PB, για θέρμανση και ύδρευση. Διακρίνονται για τη μεγάλη ευκαμψία τους και για την ελάχιστη θερμική μνήμη τους.
Οι σωλήνες  FF-THERM διατίθενται και εσωλκευμένοι σε σπιράλ προστασίας.
• Alpex–Duo, σωλήνες πολυστρωματικοί αλουμινίου–πλαστικού, για εγκαταστάσεις θέρμανσης, ύδρευσης και εξαρτήματα σύνδεσης (πρεσαριστά και μηχανικής σύσφιξης) από Φ16  έως Φ63.

af-mplatzas2.jpgaf-mplatzas1.jpg
Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι:
• Το αλουμίνιο συγκολλάται στο προφίλ του με τη μέθοδο TIG.
• Έχουν μικρό συντελεστή θερμικής επιμήκυνσης διότι ακολουθούν την επιμήκυνση του μετάλλου (αλουμινίου).
• Έχουν μεγάλη αντίσταση στα χημικά και στη διάβρωση.
• Έχουν 100% αποτελεσματικό φραγμό οξυγόνου.
Έχουν τη δυνατότητα κάμψης σε μικρή ακτίνα καμπυλότητας χωρίς την απαραίτητη χρήση κουρμπαδόρου ή άλλου μέσου.
Οι εταιρία Π. Μπλάτζας ΑΕ μαζί  με τον γερμανικό οίκο FRANKISCHE ROHR-WERKE προσφέρουν 10 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής.
Οι παραπάνω σωλήνες είναι πιστοποιημένοι για την αντοχή τους και την καταλληλότητά τους για πόσιμο νερό από τα ινστιτούτα SKZ , DVGW.