Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Άλλη μία πετυχημένη παρουσία της Φλόγας στην Πανηπειρωτική έκθεση

Άλλη μία πετυχημένη παρουσία της Φλόγας στην Πανηπειρωτική έκθεση

fl.jpg

fl.jpgΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά η «Φλόγα» συμμετείχε στην Πανηπειρωτική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 18 Μαΐου στα Γιάννενα.
Πολλοί από τους επισκέπτες της έκθεσης -πάνω από 20.000 συνολικά- σταμάτησαν στο περίπτερο της Φλόγας και ζητούσαν ενημέρωση για διάφορα θέματα που αφορούν τη θέρμανση.
Όπως μας δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Φλόγας Δημήτρης Φάφας, πολλοί από τους επισκέπτες ήταν ενημερωμένοι για το επάγγελμα του εγκαταστάτη – συντηρητή καυστήρων καθώς και για τη συντήρηση και ρύθμιση του καυστήρα. Η γνώση αυτή των καταναλωτών είναι απόρροια της συμμετοχής της Φλόγας της δύο προηγούμενες χρονιές στην έκθεση.
Φέτος οι καταναλωτές, με δεδομένη τη μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου ζητούσαν πληροφορίες για εναλλακτικές μορφές θέρμανσης. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ρωτούσαν για το πότε θα φτάσει το φυσικό αέριο στην Ήπειρο και δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους όταν τα μέλη της διοίκησης του σωματείου τους ενημέρωναν ότι θα περάσουν ακόμα πολλά χρόνια μέχρι να έρθει αυτό το καύσιμο στην περιοχή τους. Το ενημερωτικό υλικό που μοίρασε η Φλόγα σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης περιείχε χρήσιμες συμβουλές για την καλή και οικονομική λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης.
Την Κυριακή, 18 Μαΐου, στελέχη της εταιρίας «Αλφα Κλίμα» μετά από πρόσκληση της διοίκησης της Φλόγας παραβρέθηκαν στο περίπτερο του σωματείου και έκαναν γενική παρουσίαση των καυστήρων Baltur. Μετά την παρουσίαση  οι τεχνικοί της «Αλφα Κλίμα» απάντησαν σε πολλές απορίες που κατέθεσαν μέλη της Φλόγας, σχετικές με τη λειτουργία αυτών των καυστήρων.
Το διοικητικό συμβούλιο της Φλόγας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την εταιρία «Αλφα Κλίμα» για την ανταπόκρισή της στο κάλεσμά του, συμβάλλοντας έτσι στην πληρέστερη τεχνική ενημέρωση των εγκαταστατών – συντηρητών καυστήρων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ηπείρου.