Αρχική » Αφιερώματα » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ MCE 2014 » SOLE AE: 40 χρόνια ποιότητα και αξιοπιστία

SOLE AE: 40 χρόνια ποιότητα και αξιοπιστία

mce-sole

mce-sole1. Ναι, μείναμε ευχαριστημένοι και από την εξυπηρέτηση και από την προσέλευση επισκεπτών.
2. Επειδή είμαστε μία εταιρία με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, θεωρούμε απαραίτητη την συμμετοχή μας σε σημαντικές εκθέσεις στο εξωτερικό, ακόμα και αν τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Ο συνολικός απολογισμός της τελευταίας 5τιας κρίνεται θετικός.
3. Ο άμεσος και προφανής στόχος είναι η δημιουργία νέων επαφών σε παλαιές και νέες αγορές προσδοκώντας την διεύρυνση του πελατολόγιου. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την συμμετοχή ο στόχος θα επιτευχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
4. Όχι μόνο στέκονται ισάξια αλλά σε πολλές περιπτώσεις θεωρούνται και καλύτερα.
5. Ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να είχε επηρεαστεί εμείς δεν διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο.
6. H «Sole Α.Ε.» γιόρτασε την 40η επέτειο της στην έκθεση MCE στο Μιλάνο.
Ιδρύθηκε την 21η Μαρτίου του 1974 στην Αθήνα, και ήταν η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την παραγωγή ηλιακών συστημάτων.
Μέχρι σήμερα, διατηρεί ηγετική θέση στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά.
Η μακροβιότητα της εταιρίας είναι το αποτέλεσμα 40 χρόνων ποιότητας και αξιοπιστίας στοχεύοντας πάντα να προσφέρει στους πελάτες της τον τέλειο συνδυασμό της προσωπικής εξυπηρέτησης, της προηγμένης τεχνολογίας και της ποιότητας κατασκευής των προϊόντων.
Η «Sole Α.Ε.» δεσμεύεται να συνεχίσει στην ίδια πάντα φιλοσοφία, προσφέροντας την απόλυτη ικανοποίηση στον τελικό πελάτη, μέσω της άριστης σχέσης της με τους αξιόλογους συνεργάτες της, σε όλον τον κόσμο.

Β. Λαμάρης