SIVAR: Πλήρης γκάμα προϊόντων και συστημάτων εξαερισμού

Η εταιρία SIVAR είναι μια κατασκευαστική και εμπορική εταιρία που πρωταγωνιστεί στον χώρο της επί σειρά δεκαετιών, αντικείμενο της οποίας αποτελούν παντός τύπου απορροφητήρες-εξαεριστήρες, φιλτρομονάδες καθαρισμού αέρα, αυτοματισμοί, ηλεκτρολογικό υλικό, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και θέρμανσης για ενεργειακό τζάκι , προϊόντα απαραίτητα για κάθε βιομηχανική και οικιακή χρήση. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρία πελάτες και προμηθευτές της στη μακρόχρονη παρουσία της στην ελληνική και διεθνή αγορά με εξαγωγές των προϊόντων της σε πάνω από 20 χώρες την κατατάσσουν στις κορυφαίες εταιρίες του είδους της .
sivar1 Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιριών όπως: Nicotra-Gebhardt, Ventaxia, Manrose, Vents, Hydria-Rotomatica. Επίσης τα προϊόντα της συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις CE και έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 9001:2008.
Στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το απόλυτα άρτιο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες καταξιωμένους στο χώρο τους και με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εγγυάται την άρτια κατασκευή και διάθεση όλων των προϊόντων της. Παράλληλα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την άμεση, υπεύθυνη και ποιοτική εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης των πελατών της.
Πιο συγκεκριμένα καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών ενός έργου εξαερισμού ή κλιματισμού (εξαιρώντας την κλιματιστική μονάδα), εκκινώντας από τον υπολογισμό των φυγοκεντρικών απορροφητήρων μονής η διπλής αναρρόφησης ή άλλων εξειδικευμένης εφαρμογής, με την βοήθεια της άρτιας τεχνογνωσίας του τεχνικού τμήματος που διαθέτει η εταιρία.
Στην συνέχεια και κατόπιν παραγγελίας ακολουθεί η διαδικασία κατασκευής των απορροφητήρων με ειδικά σχεδιασμένους ηλεκτροκινητήρες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης EFFI-2, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας έως 40%. Επιπλέον με την χρήση ρυθμιστών στροφών, INVERTER, το επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί σχεδόν να διπλασιαστεί.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις, η εταιρία κατασκευάζει και συστήματα φίλτρων και φιλτρομονάδων διαφόρων εφαρμογών για την προστασία του περιβάλλοντος, εναλλάκτες θερμότητας αέρα-αέρα για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επίσης και αξονικούς ανεμιστήρες διαφόρων διαμέτρων και αποδόσεων.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, εκτός από τις παραπάνω αναγραφόμενες κατασκευές οι οποίες βρίσκουν εφαρμογές στην βιομηχανία, σε δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης- ψυχαγωγίας και σε έργα υποδομών, όπως, σήραγγες, μετρό και άλλα, η SIVAR αυτήν την περίοδο δραστηριοποιείται στον χώρο του ενεργειακού τζακιού, προσφέροντας λύσεις με καινοτόμα προϊόντα κατασκευής όπως: Φυγοκεντρικό εξαεριστήρα μονής ή διπλής αναρρόφησης, για την κυκλοφορία του αέρα στο περίβλημα του τζακιού και την οδήγηση του ζεστού αέρα με εύκαμπτους αεραγωγούς στον χώρο της κατοικίας, ανεβάζοντας τον συντελεστή απόδοσης του τζακιού έως 80%.
sivar2Επίσης παρόμοιας λειτουργίας και απόδοσης είναι και οι εξαεριστήρες μονής αναρρόφησης υψηλών θερμοκρασιών. Τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζονται με ηλεκτρονικό ελεγκτή ταχύτητας – διαχείρισης του αέρα, ρυθμιστές στροφών, διανομείς αέρα με φίλτρα, εύκαμπτους αεραγωγούς, αεραγωγούς inox διπλού τοιχώματος, στόμια κλιματισμού, αιολικούς εξαεριστήρες οροφής και εξαεριστήρες οροφής τζακιού.
Παράλληλα η SIVAR έχει εισέλθει πιο δυναμικά στον χώρο του οικιακού εξαερισμού σε συνεργασία με αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού και διαθέτει εξαεριστήρες εξοικονόμησης ενέργειας, θερμοστάτες, θερμαντικά σώματα, αερόθερμα και ένα εξειδικευμένο κομμάτι με απορροφητήρες, νεροχύτες, μπαταρίες κουζίνας και κουδούνι.
Με σταθερό προσανατολισμό στην εξοικονόμηση ενέργειας προσφέρει ηλεκτροκινητήρες επαγγελματικής ψύξης και πλήθος συστημάτων και αυτοματισμών ενεργειακής διαχείρισης για τον κλιματισμό και τον εξαερισμό των κτιρίων, που βοηθούν στην μείωση της κατανάλωσης έως και 80%.
Όλα τα παραπάνω προϊόντα κατασκευής και εμπορίας εναρμονίζονται, διαχειρίζονται και ελέγχονται, όπως προαναφέρεται, σύμφωνα με το τελευταίο πρότυπο σύστημα διασφάλισης ποιότητας : ISO 9001:2008.