Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » Σημαντική η παρουσία των τεχνικών εγκαταστάσεων καύσης στην Climatherm Energy 2022

Σημαντική η παρουσία των τεχνικών εγκαταστάσεων καύσης στην Climatherm Energy 2022

Για άλλη μια φορά ο κλάδος των τεχνικών εγκαταστάσεων καύσης συμμετείχε στην Climatherm Energy.
Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, συνάδελφοι από σωματεία – μέλη της ΠΟΕΤΕΚ μοίραζαν φυλλάδια για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων αλλά και για το φύλλο ελέγχου καύσης ενημερώνοντας τους επισκέπτες της Climatherm.


O πρόεδρος της ΠΟΕΤΕΚ Δημήτρης Μπόμπος αλλά και άλλα μέλη από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τους συνδέσμους της Αθήνας «’Ηφαιστο» και «Εστία» είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους, υδραυλικούς, αλλά και επιχειρηματίες του χώρου.
Η έκθεση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τεχνικούς εγκαταστάσεων καύσης αφού ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν πάνω στο επάγγελμά τους.


Την τρίτη μέρα της έκθεσης έγινε συνάντηση με το Δ.Σ. και μέλη της ΠΟΕΤΕΚ για να μιλήσουν για θέματα που αφορούν τον Κλάδο τους όπως για παράδειγμα η διοργάνωση της γενικής συνέλευση της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς η θητεία της υπάρχουσας έχει λήξει και έχει πάρει αναβολές λόγω covid 19.