Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ: Χορηγός στην 11η εκδήλωση «Μεγάλα τεχνικά έργα – Real estate Forum»

ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ: Χορηγός στην 11η εκδήλωση «Μεγάλα τεχνικά έργα – Real estate Forum»

sid2teealex.jpg

sid2teealex.jpgΗ ΣΙΔΕΝΟΡ πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή επαφή με τον Τεχνικό Κόσμο και με όλους όσους εμπλέκονται στον κλάδο των κατασκευών, συμμετείχε ως Χορηγός στην 11η Εκδήλωση «ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – REAL ESTATE FORUM», που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Καλοφωλιά, στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2006.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν η κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και ο κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, Υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων των Τεχνικών Εταιριών και γενικότερα του κλάδου των κατασκευών.
Στο περίπτερο της ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ, σε κεντρικό σημείο του συνεδριακού χώρου, τα στελέχη της εταιρίας είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον τεχνικό κόσμο.
Εκ μέρους της ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ, στην ενότητα «Ποιότητα στα Τεχνικά Έργα» πραγματοποίησε ομιλία ο κ. Χρήστος Καλλιώρας (Πολ. Μηχ., Ε.Μ.Π., Υπεύθυνος Προϊόντων Οπλισμού Σκυροδέματος).
Και στο συνέδριο σκυροδέματος
Από τις 25 έως και τις 27 Οκτωβρίου 2006 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 15ο Συνέδριο Σκυροδέματος. Στο Συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), η ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ συμμετείχε ως Μεγάλος Χορηγός.
Το Συνέδριο χαρακτηρίσθηκε από την άριστη οργάνωσή του και στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία, καθώς προσέλκυσε μεγάλο αριθμό μηχανικών και εκπροσώπων του κλάδου των κατασκευών, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις που πραγματοποιήθηκαν επί 3 ημέρες σε 4 ξεχωριστές αίθουσες.
Η ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ είχε έντονη παρουσία στο Συνέδριο με μηχανικούς – στελέχη της εταιρίας, οι οποίοι είχαν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους πολυάριθμους επισκέπτες, στο περίπτερο της εταιρίας που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του συνεδριακού χώρου.
Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες μοιράσθηκε ενημερωτικό υλικό της εταιρίας καθώς και μεγάλος αριθμός τόμων από τη νέα ενιαία έκδοση της ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ με τους κανονισμούς ΕΚΩΣ 2000 & ΕΑΚ 2000.
Η ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ, πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή επαφή με τον Τεχνικό Κόσμο, και όλους όσους εμπλέκονται στον κλάδο των κατασκευών, θα συνεχίσει να συμμετέχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον.