Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » ΣΕΥΑ: Διαμαρτυρία για την ακρίβεια και την προστασία του εισοδήματος στο υπ. Ανάπτυξης.

ΣΕΥΑ: Διαμαρτυρία για την ακρίβεια και την προστασία του εισοδήματος στο υπ. Ανάπτυξης.

Διαμαρτυρία για την ακρίβεια και την προστασία του εισοδήματός τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου στο υπ. Ανάπτυξης, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου της Αθήνας.


Με κεντρικό σύνθημα «Μέτρα στήριξης για τη ζωή μας, ακρίβεια και χρέη τσακίζουν το εισόδημά μας»,  εγκαταστάτες υδραυλικοί, εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι, συντηρητές ανελκυστήρων και συντηρητές καυστήρων, ένωσαν τις φωνές τους, απαιτώντας μια σειρά μέτρων για την στήριξη των αυτοαπασχολούμενων και γενικότερα των μικρών επαγγελματιών. Η παρέμβαση είχε στόχο το υψηλό κόσοτος των πρώτων υλών, η οποία έρχεται να προστεθεί στην υπερφορολόγηση, τα χρέη προς τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εισφορές – γεγονός που έχει άμεση επίπτωση στην περεταίρω μείωση του εισοδήματος τους.
Η κυβέρνηση, αντί να προχωρεί σε μέτρα για την στήριξη των ΕΒΕ, ενισχύει μόνο τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους μέσω του ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Μαν. Φανδρίδης, πρόεδρος του ΣΕΗΕΑ και ο Θαν. Στρουμπούλης, πρόεδρος του ΣΕΥΑ

Αντιπροσωπεία κατέθεσε υπόμνημα με τα αιτήματα στον εκπρόσωπο του υπουργείου Ανάπτυξης. Ανανεώθηκε το ραντεβού με τους συναδέλφους για τις 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 9:00,  στο υπουργείο εργασίας, σε πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου, για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός από την πρώτη ημέρα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι