Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Σεμινάριο και βράβευση συναδέλφου στο Σύνδεσμο Ηρακλείου

Σεμινάριο και βράβευση συναδέλφου στο Σύνδεσμο Ηρακλείου

Στις 26 ΟΚτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΟΕΒΕΝΗ. Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε βράβευση απόμαχου συνδικαλιστή για το Σωματείο Αδειούχων Εγκαταστατών (εργολάβων) Υδραυλικών νόμου Ηρακλείου. Βραβεύτηκε ο συνάδελφος Κώστας Ζαχαράκης.


Ο Κώστας Ζαχαράκης γεννήθηκε στο Αβδού Πεδιάδος και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Απο το 1983 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας υδραυλικός. Η συνδικαλιστική δράση του στο σωματείο αδειούχων εγκαταστάσεων υδραυλικών νομού Ηρακλείου, ήταν παράλληλη με τα συνεταιριστικά δρώμενα του Κλάδου (ΣΕΥΦΑΝΗ). Συμμετείχε πάνω από 15 χρόνια ως αντιπρόσωπος στην ΟΒΥΕ από το σύνδεσμό του. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η με συνεχείς θητείες. Ο Κώστας Ζαχαράκης αγωνίσθηκε για την ανάπτυξη του Κλάδου και των μικρών  επιχειρήσεων ενώ προσπαθούσε αδιάλειπτα να προωθεί τις θέσεις των Ε.Β.Ε. – της ΓΣΕΒΕΕ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Σεμινάριο από την Interplast
Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ο Σύνδεσμος και η εταιρεία Interplast, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο στο χώρο του Επιμελητηρίου ΚΕΚ, με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων.

 
Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της εταιρείας απο τον εκπρόσωπό της, κ. Γιάννη Ριζόπουλο ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής κ. Ευθύμης Κουλούντζος ανέλυσε τεχνικά θέματα στους παρευρισκόμενους.
Ενέργειες σαν αυτήν, προάγουν τον Κλάδο μας και μεγαλώνουν την τεχνογνωσία των συναδέλφων. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι