Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Ειδήσεις » Σεμινάριο του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Γιαννιτσών – «Υδρώ» με τη Wilo Hellas

Σεμινάριο του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Γιαννιτσών – «Υδρώ» με τη Wilo Hellas

Ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Γιαννιτσών «Υδρώ», σε συνεργασία με τη Wilo Hellas διοργάνωσαν τεχνικό σεμινάριο υδραυλικών με τα παρακάτω θέματα:
• Σύγχρονη τεχνολογία κυκλοφορητών.
• Βελτιστοποίηση Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων.
• Διατήρηση πίεσης σε συστήματα θέρμανσης και πόσιμου νερού.
• Αντιμετώπιση προβλημάτων σε εγκαταστάσεις θέρμανσης – ψύξης.
• Εφαρμογές ύδρευσης/άρδευσης.
• Άντληση υγρών αποβλήτων. Βασικός εισιηγητής ήταν ο μηχανικός πωλήσεων κ. Κώστας Δαμάσκος.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε θεωρητική παρουσίαση του θέματος, ερωτήσεις και συζήτηση. Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Εδέσσης και μέλος του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ Γεώργιος Τοδίτσκας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Αριδαίας συν. Δημήτρης Κούρτης, οποίος την επόμενη ημέρα, δυστυχώς απεβίωσε. Το σεμινάριο, που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2007 και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο «Πέλλα» (Μητροπόλεως 3, Γιαννιτσά). Μετά τη λήξη της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές και παραλαβή αναμνηστικών. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά στοιχεία του Συνεταιρισμού, το 2006 ο ΣΥΓ, όπως μας είπε ο διευθυντής του Θανάσης Επιτροπάκης, παρουσίασε αύξηση τζίρου 9% έναντι του 2005. Το πρώτο τρίμηνο του 2007 ο Συνεταιρισμός έχει 20% αύξηση στις πωλήσεις του. Τέλος, ο ΣΥΓ απέκτησε 4 νέα μέλη.