Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Σεμινάριο του Συνδέσμου Αμαλιάδας με την Uponor

Σεμινάριο του Συνδέσμου Αμαλιάδας με την Uponor

uponor ama1.jpg

uponor ama1.jpgΟ Σύνδεσμος  Αμαλιάδας και η εταιρία UPONOR A.E. διοργάνωσαν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008, σεμινάριο πάνω στις λύσεις που προσφέρουν τα συστήματα των πολυστρωματικών σωλήνων Uponor Unipipe MLCP. Στο σεμινάριο συμμετείχε, συνεισφέροντας στην επιτυχία του, ο Σύνδεσμος Νομού Ηλείας.
Τα συμβατικά και τα πρεσαριστά συστήματα σύνδεσης του πολυστρωματικού σωλήνα Uponor και τα στάδια της σωστής εγκατάστασης επεξηγήθηκαν από τον υπεύθυνο εφαρμογών και εκπαίδευσης της εταιρίας, κ. Σπύρο Λινάρδο. Οι διάφοροι τρόποι εξοικονόμησης χρόνου και υλικών που μπορεί να επιτύχει ο εγκαταστάτης κάνοντας ορθολογική χρήση του συστήματος έναντι των συμβατικών τεχνικών, παρουσιάστηκαν μέσα από πραγματικά παραδείγματα.
Η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα της εγκατάστασης και η βελτίωση της αισθητικής του χώρου με χρήση των συστημάτων Uponor, βασικά μελήματα στην φιλοσοφία την εταιρίας Uponor, αναπτύχθηκαν μέσω παραδειγμάτων.
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε η καθιερωμένη πρακτική εξάσκηση όπου ο κάθε υδραυλικός μπορούσε να πρεσάρει μόνος του τα εξαρτήματα και να διαπιστώσει την ευκολία χρήσης. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και συζήτηση.