Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Σεμινάριο της Uponor στο Σύνδεσμο Πατρών

Σεμινάριο της Uponor στο Σύνδεσμο Πατρών

upon patra1.jpg

upon patra1.jpgΟ Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων,  η εταιρία UPONOR A.E. και ο κος Κων/νος Σαλαμαλίκης, Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., διοργάνωσαν την Τετάρτη 28 Μαΐου 2008 τεχνικό σεμινάριο πάνω στις λύσεις που προσφέρουν τα συστήματα πολυστρωματικών σωλήνων UPONOR MLCP.
Βασικός εισηγητής ήταν ο υπεύθυνος εφαρμογών και εκπαίδευσης, κ. Σπύρος Λινάρδος.
Η οικονομία χρόνου που προσφέρει το πρεσαριστό σύστημα Uponor, η αποτελεσματικότητα και οι εφαρμογές του στην υδραυλική εγκατάσταση και στα καλοριφέρ ήταν οι κύριοι άξονες της παρουσίασης.
Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν πραγματικά παραδείγματα που έδειξαν την εξοικονόμηση χρόνου και υλικών, που μπορεί να επιτύχει ο υδραυλικός, εκμεταλλευόμενος το σύστημα Uponor έναντι των παραδοσιακών τεχνικών εγκατάστασης.
Η ποιότητα της εγκατάστασης και η βελτίωση της αισθητικής του χώρου, δύο βασικά μελήματα στην φιλοσοφία την εταιρίας Uponor, αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκαν διεξοδικά.
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε πρακτική εξάσκηση όπου ο κάθε υδραυλικός μπορούσε να πρεσάρει μόνος του τα εξαρτήματα και να διαπιστώσει την ευκολία χρήσης.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και συζήτηση γύρω από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας υδραυλικός και για τις λύσεις που μπορούν να του δώσουν τα υλικά και τα συστήματα της νέας τεχνολογίας.