Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΤΗΣ UPONOR ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΤΗΣ UPONOR ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Αγρινίου και η εταιρία UPONOR A.E. διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007 τεχνικό σεμινάριο πάνω στις λύσεις που προσφέρει σήμερα το σύστημα πολυστρωματικού σωλήνα UPONOR MLCP.
Βασικός εισηγητής ήταν ο υπεύθυνος Εφαρμογών και Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Λινάρδος.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πάνω στον, γερμανικής κατασκευής, πολυστρωματικό σωλήνα της UPONOR καθώς και για την ευκολία και αξιοπιστία που προσφέρει το πρεσαριστό σύστημα σύνδεσής του.  
Στο δεύτερο σκέλος της ομιλίας παρουσιάστηκαν λύσεις από την εκτενή γκάμα της UPONOR για γρήγορη και σωστή εγκατάσταση δικτύων οικιακής χρήσης (πόσιμου νερού και θέρμανσης). Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τις συνδέσεις των σωμάτων θέρμανσης, καθώς και τα εξαρτήματα ηχομόνωσης, που χρησιμοποιούνται με τις γωνίες παροχής νερού και τα οποία βελτιώνουν την αισθητική του χώρου και την ποιότητα ζωής, κέντρισαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του ακροατηρίου και δημιούργησαν αρκετές ερωτήσεις.
Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε πρακτική εξάσκηση όπου ο κάθε υδραυλικός μπορούσε να πρεσάρει μόνος του τα εξαρτήματα, να ρωτήσει περαιτέρω διευκρινίσεις για αυτά και πώς μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και φιλική συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υδραυλικοί στις μέρες μας καθώς και πώς μπορούν να  ανταπεξέλθουν σε πολλά από αυτά χρησιμοποιώντας αξιόπιστα υλικά και συστήματα νέας τεχνολογίας.