Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Σεμινάριο της Uponor σε σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Σεμινάριο της Uponor σε σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

uponor 1.jpg

uponor 1.jpgΤο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ φιλοξένησε στους χώρους του στις 22 Νοεμβρίου 2007 την εταιρία Uponor, ξεκινώντας μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με στόχο την μεταφορά της τεχνογνωσίας που διαθέτει η Uponor στους μελλοντικούς επαγγελματίες.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Σπυρίδων Λινάρδος, υπεύθυνος του εξειδικευμένου Τμήματος Εκπαίδευσης που διαθέτει η Uponor. Στο σεμινάριο συμμετείχαν σπουδαστές από τα τμήματα Θέρμανσης και υδραυλικών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων ψύξης-αερισμού-κλιματισμού και εγκαταστάσεων Θέρμανσης.
Ο σκοπός της παρουσίασης ήταν να ενημερωθούν οι σπουδαστές για τους πολυστρωματικούς σωλήνες, για τους σωλήνες διακλαδωμένου πολυαιθυλενίου και για τις εφαρμογές τους στην ύδρευση, στην θέρμανση και στην δαπεδοθέρμανση.
Παρουσιάσθηκαν οι διάφοροι τύποι σωλήνων πολυαιθυλενίου που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, καθώς και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα ποιοτικό προϊόν, ώστε οι νέοι να επιλέγουν αξιόπιστα υλικά για τις μελλοντικές εγκαταστάσεις τους. Αναλύθηκαν διεξοδικά τα τεχνικά στοιχεία των σωλήνων καθώς και τα νέα συστήματα σύνδεσής τους με τις τεχνολογικές καινοτομίες που τα χαρακτηρίζουν.
Τα επόμενα σεμινάρια είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στην πλήρως εξοπλισμένη Ακαδημία της εταιρίας στο Παλαιό Φάληρο και θα έχουν ως στόχο την εμβάθυνση στα τεχνικά θέματα της δαπεδοθέρμανσης.