Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Σεμινάριο της εταιρίας Interplast στο Συνεταιρισμό Υδραυλικών Λαμίας

Σεμινάριο της εταιρίας Interplast στο Συνεταιρισμό Υδραυλικών Λαμίας

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που διοργανώνει η εταιρία Interplast, διεξήχθη σεμινάριο με την συνεργασία του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Λαμίας την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αφού το σεμινάριο παρακολούθησαν 170 άτομα.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης εστιάστηκαν κυρίως στο ενδιαφέρον που εκδήλωσε το κοινό για την ενδοδαπέδια θέρμανση και το δροσισμό καθώς επίσης στην παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας. Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Νίκο Κυράδη, διευθυντή διασφάλισης ποιότητας στην οποία επίσης, παρευρέθησαν οι κ.κ. Παναγιώτης Παυλόγιαννης, επιθεωρητής πωλήσεων Ν. Ελλάδας και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, υπεύθυνος πωλήσεων περιοχής.
Οι ομιλητές κατέστησαν σαφές ότι η ενδοδαπέδια θέρμανση δεν πρέπει να θεωρείται εγκατάσταση για «λίγους» θερμοϋδραυλικούς, ούτε πολυτέλεια για «λίγους» καταναλωτές. Με την πρόταση της Interplast:
• Χρησιμοποιούνται τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.
• Δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να εφαρμόσει στη συνέχεια υποδαπέδιο δροσισμό, εκτός από θέρμανση.
• Οι προσιτές τιμές του ολοκληρωμένου πακέτου προϊόντων της Interplast, προσφέρουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ολοένα και περισσότερες ενδοδαπέδιες θερμάνσεις.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η Interplast προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που δεν περιορίζονται μόνο στην πρόταση των υλικών αλλά ξεκινούν από την μηχανολογική μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι τις προτάσεις και τα στάδια της εγκατάστασης.

Στην δεύτερη ενότητα της παρουσίασης για τα νέα προϊόντα της εταιρίας οι ομιλητές στάθηκαν ιδιαίτερα στα εξής:
• Στη νέα διαιρούμενη γωνία υδροληψίας 92°.
• Στην ηλεκτροβάνα 3/4’’, 1’’ και 1 1/4’.’
• Στους λευκούς σωλήνες αποχέτευσης.
• Στον σωλήνα πολυβουτυλενίου.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε επίσης στους τρόπους παραγωγής των προϊόντων και στους μύθους και την πραγματικότητα που πρέπει να γνωρίζουν οι εγκαταστάτες για τα υλικά που επιλέγουν να χρησιμοποιούν. Παράλληλα, αναλύθηκαν σε σημαντικό βαθμό ο τρόπος διασφάλισης ποιότητας και οι αυστηρότατοι εργαστηριακοί έλεγχοι που υπόκεινται τα προϊόντα πριν διατεθούν στην αγορά.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν έντονα το ενδιαφέρον τους για τα θέματα που παρουσιάστηκαν, διατύπωσαν ερωτήσεις, αντάλλαξαν γνώμες και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.
Η εταιρεία Interplast θα ήθελε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσει τα μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης όλα τα στελέχη και τα μέλη του συνεταιρισμού για την βοήθεια τους στην οργάνωση του σεμιναρίου και φυσικά για την θερμότατη φιλοξενία τους.