Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Σεμινάριο του «Προμηθέα» με την εταιρεία Caloria για τα προϊόντα του οίκου Riello

Σεμινάριο του «Προμηθέα» με την εταιρεία Caloria για τα προϊόντα του οίκου Riello

Το πρώτο σεμινάριο, από μια σειρά συναντήσεων επιμόρφωσης για το 2022, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/05 στα γραφεία του Συνδέσμου.


Η εταιρεία Caloria Α.Ε.Β.Ε, παρουσίασε τα προϊόντα του ιταλικού οίκου Riello. Ακόμη μια φορά στην κατάμεστη αίθουσα, οι 38 παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα από την πλήρη και αναλυτική παρουσίαση των εκπροσώπων της εταιρείας.
Φυσικά όπως γίνεται τελευταία, δεκάδες ήταν και οι συνάδελφοι οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση απομακρυσμένα, μέσω της πλατφόρμας Microsoft teams.
Μάλιστα η εκδήλωση καταγράφηκε και θα ανέβει σύντομα στο internet, ώστε σε όσα μέλη δεν κατέστη εφικτό να συμμετέχουν ζωντανά, να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν. Ο «Προμηθέας» ευχαριστεί την εταιρεία Caloria που τον τίμησε με πολυμελή ομάδα, αποτελούμενη από τον διευθυντή Β. Ελλαδος κ. Φάνη Πεταλούδη, τον μηχανολόγο μηχανικό κ. Λάζαρο Κοτσάνη και τους δύο τεχνικούς της κ. Νικόλαο Τσίτσιο και κ. Αθανάσιο Καραγκιοζάκη.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία