Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Σεμινάριο με την εταιρία ΜΠΡΕΝΤΑΣ διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης

Σεμινάριο με την εταιρία ΜΠΡΕΝΤΑΣ διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης

Ενημέρωση των μελών για τρέχοντα θέματα
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης με επιστολή του ενημερώνει τα μέλη για τη διενέργεια σεμιναρίου με την εταιρία ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΕΠΕ, στις 17/3 στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον», καθώς και για τρέχοντα θέματα που τους αφορούν (έκδοση ταυτότητας, σεμινάρια με ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ κ.λπ.). Συγκεκριμένα:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΕΠΕ, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο τη Δευτέρα 17/3/2008 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον» (αίθουσα Μακεδονία).
Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:
– Ατομικοί βιολογικοί καθαρισμοί για μονοκατοικίες.
– Λειτουργία πυροσβεστικών συγκροτημάτων.
– Επεξεργασία νερού (δοσομέτρηση και αποσκλήρυνση).
Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει μπουφές.
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σύνδεσμος εκδίδει ταυτότητες για τα μέλη του, με τα στοιχεία της άδειάς σας. Προσκομίστε μία φωτογραφία στη γραμματεία του συνδέσμου για την έκδοση της ταυτότητας.
Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι στους υπαλλήλους σας, οι οποίοι είναι πτυχιούχοι σχολών πρέπει να τους κολλάτε ένσημα βοηθού υδραυλικού (όχι ανειδίκευτου εργάτη), για να μπορέσουν να βγάλουν την άδεια του τεχνίτη Α’, προσκομίζοντας τα αντίστοιχα ένσημα.
Επίσης, γίνονται σεμινάρια Η/Υ, διάρκειας 40 ωρών στα ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (δωρεάν). Δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία.
Μπορείτε ακόμη να καταθέστε τα δικαιολογητικά σας για τα σεμινάρια του τεχνικού ασφαλείας. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 35 ώρες και το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί από τα ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στα 60 ευρώ.
Σας ενημερώνουμε τέλος, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων που δεν έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για τη συνταξιοδότησή τους από φορέα κύριας ασφάλισης, επειδή τους υπολείπονται μέχρι 1.500 ένσημα.
Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την 28 Ιανουαρίου 2008 και θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη των θέσεων.
Στο πρόγραμμα αυτό είναι δυνατόν να ενταχθούν όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ».
Η επιστολή υπογράφεται από τον πρόεδρο Β. Ιωαννίδη και τον γενικό γραμματέα Β. Κόκκινο.