Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Σεμινάρια της Uponor A.E. σε συνδέσμους

Σεμινάρια της Uponor A.E. σε συνδέσμους

uponor.jpg

uponor.jpgΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Πειραιώς και η εταιρία UPONOR A.E. διοργάνωσαν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007 τεχνικό σεμινάριο πάνω στις λύσεις που προσφέρουν τα συστήματα πολυστρωματικών σωλήνων UPONOR MLCP. Βασικός εισηγητής ήταν ο υπεύθυνος Εφαρμογών και Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Λινάρδος.
Η οικονομία χρόνου που προσφέρει το πρεσαριστό σύστημα Uponor, η αποτελεσματικότητα και οι εφαρμογές του στην υδραυλική εγκατάσταση και στα καλοριφέρ ήταν οι κύριοι άξονες της παρουσίασης.  Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν πραγματικά παραδείγματα που έδειξαν την εξοικονόμηση χρόνου και υλικών που μπορεί να επιτύχει ο υδραυλικός  εκμεταλλευόμενος το σύστημα Uponor έναντι των παραδοσιακών τεχνικών εγκατάστασης. 
Η ποιότητα της εγκατάστασης και η βελτίωση της αισθητικής του χώρου, δύο βασικά μελήματα στη φιλοσοφία την εταιρίας Uponor, αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκαν διεξοδικά.  Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε πρακτική εξάσκηση όπου ο κάθε υδραυλικός μπορούσε να πρεσάρει μόνος του τα εξαρτήματα και να διαπιστώσει την ευκολία χρήσης.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και συζήτηση γύρω από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας υδραυλικός και για τις λύσεις που μπορούν να του δώσουν τα υλικά και τα συστήματα της νέας τεχνολογίας.

 

uponor b1.jpgΒΟΛΟΣ

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου και η εταιρία UPONOR A.E. διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007 τεχνικό σεμινάριο πάνω στις λύσεις και τα οφέλη που προσφέρουν σήμερα τα συστήματα πολυστρωματικών σωλήνων UPONOR MLCP.
Βασικός εισηγητής ήταν ο υπεύθυνος εφαρμογών και εκπαίδευσης της εταιρίας κ. Σπύρος Λινάρδος.
Η οικονομία χρόνου, η αποτελεσματικότητα και οι εφαρμογές του πολυστρωματικού σωλήνα, των πρεσαριστών εξαρτημάτων σύνδεσης και των εργαλείων του στην υδραυλική εγκατάσταση και στα καλοριφέρ, ήταν οι κύριοι άξονες της παρουσίασης.
Παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι λύσεις που προσφέρονται, μέσω της εκτενούς γκάμας της UPONOR, για γρήγορη και σωστή εγκατάσταση δικτύων πόσιμου νερού και θέρμανσης. Καθώς και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τις συνδέσεις των σωμάτων θέρμανσης με σκοπό την βελτίωση της αισθητικής του χώρου.
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε πρακτική εξάσκηση όπου ο κάθε υδραυλικός μπορούσε να πρεσάρει μόνος του τα εξαρτήματα και να ρωτήσει για το πώς μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και συζήτηση γύρω από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας υδραυλικός και για τις λύσεις που μπορούν να του δώσουν τα υλικά και τα συστήματα της νέας τεχνολογίας.