Σεμινάρια στο Σύνδεσμο της Πάτρας με τις εταιρείες Grundfos και Amco-B. Αμβροσιάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τεχνικά σεμινάρια από τον Σύνδεσμο της Πάτρας, σε συνεργασία με τις εταιρείες Grundfos και Αmco – B. Αμβροσιάδου στις 24 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και 15 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» αντίστοιχα. Σε σχετική επιστολή τους προς το περιοδικό μας, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου αναφέρουν:
«Προς το περιοδικό “υδραυλικός”, που μας στηρίζει και μας ενημερώνει με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι έχει να κάνει με το επάγγελμά μας.
Έχουμε την χαρά να σας αναφέρουμε ότι ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Πάτρας, πραγματοποίησε με επιτυχία τεχνικά σεμινάρια, σε συνεργασία με τις δύο μεγάλες εταιρείες Grundfos και Amco – B. Αμβροσιάδου, (Kariba), τις οποίες είχαμε την χαρά, μετά από κάποια χρόνια, να υποδεχθούμε στην πόλη μας. Το επίπεδο κυμάνθηκε σε υψηλά στανταρντ.

Μάθαμε πολλά καινούργια πράγματα πάνω στο αντικείμενό μας και γνωρίσαμε τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά των εταιρειών.
Ο Σύνδεσμος της Πάτρας κάνει σταθερές προσπάθειες να διατηρεί τον πήχη πάντα ψηλά. Δουλεύουμε συνεχώς έτσι ώστε ο Συνδεσμος να συμμετέχει και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα δρώμενα του Κλάδου και τις Ομοσπονδίας.
Εκ μέρους του Δ.Σ.του Συνδέσμου Πάτρας
Ο πρόεδρος, Θεόδ. Κουτσαντώνης
Ο γραμματέας, Θεόδ. Δημητρόπουλος»