Αρχική » Αφιερώματα » Καυστήρες » SATURN: Καυστήρες αερίου και πετρελαίου Giersch

SATURN: Καυστήρες αερίου και πετρελαίου Giersch

saturn-gl10

saturn-gl10Ο πρώτος καυστήρας Giersch κατασκευάστηκε το 1977 παρουσιάζοντας στην αγορά τη σειρά R. Έπειτα και με τη συνεχή επέκταση του εργοστασίου με χώρους 4.000m² το 1985 εισήχθη με επιτυχία στην αγορά και η σειρά Μ. Κερδίζοντας σε εκτίμηση αλλά και σε μερίδιο αγοράς ο καυστήρας Giersch σύντομα κατέλαβε πολύ υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών, κάτι που υπαγόρευσε την επέκταση του εργοστασίου σε νέες εγκαταστάσεις έκτασης 8.500m² αλλά και την ταυτόχρονη εισαγωγή της σειράς Μ με τα μοντέλα Μ3 και MG3 το 1997.saturn-m
Η βασική γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται από καυστήρες με δυνατότητα προθέρμανσης, δύο σταδίων φλόγας αλλά και με αυτόματο τάμπερ άερα. Ταυτόχρονα το εύρος ισχύος τους καλύπτει τόσο τις χαμηλές ισχείς που χρειάζεται ένας ατομικός λέβητας όσο και τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σε κεντρικά συστήματα θέρμανσης πολυκατοικιών αλλά και τις επαγγελματικές εφαρμογές.
Ο σχεδιασμός των καυστήρων Giersch έχει γίνει έτσι ώστε να υπάρχει η βέλτιστη ροή αέρα μέσα στον καυστήρα παρέχοντας σταθερή και αθόρυβη φλόγα. Ο
saturn-r20-30σχεδιασμός αυτός μάλιστα περιλαμβάνει ένα ηχομονωτικό υλικό το οποίο έχει τοποθετηθεί στην εισαγωγή αέρα. Ταυτόχρονα η ρύθμιση του μίγματος μπορεί να γίνει πολύ εύκολα εξωτερικά ώστε να είναι δυνατή η σωστή λειτουργία του καυστήρα σε όλες τις εφαρμογές. Τέλος η υψηλή απόδοση επιτυγχάνεται με τη δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης του αέρα καύσης για τις διβάθμιες εκδόσεις καυστήρων ενώ ο εξοικονομητής ενέργειας κρατάει το ζεστό αέρα μέσα στον καυστήρα ώστε να μην υπάρχουν απώλειες θερμότητας.
Οι καυστήρες Giersch τόσο για το αέριο όσο και για το πετρέλαιο έρχονται προ-συναρμολογημένοι ώστε να μην χρειάζεται καμμία ηλεκτρική εγκατάσταση από τον εγκαταστάτη, ενώ οι ταχυσύνδεσμοι βοηθούν στην γρήγορη και εύκολη συντήρησή του όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Καυστήρες