Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Ειδήσεις » Σάρωσε τα βραβεία το θέατρο Πολυκάστρου

Σάρωσε τα βραβεία το θέατρο Πολυκάστρου

Μπράβο στο συν. Σάββα Τσουφλίδη και τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του
Αφού γοήτευσαν τους κατοίκους του Πολυκάστρου, του Κιλκίς και του Νεστόριου Καστοριάς με τέσσερις παραστάσεις, τώρα σάρωσαν και τα βραβεία στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου της Καρδίτσας. Ο λόγος για τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, που ανέβασε την κωμωδία: «Οι Κουραμπιέδες», του Γιώργη Χασάπογλου, με τη σκηνοθετική -και όχι μόνο- φροντίδα του συναδέλφου Σάββα Τσουφλίδη.
Η πρώτη μεγάλη διάκριση ήρθε από το Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, όπου ανάμεσα σε 43 υποψηφιότητες, η Θεατρική Ομάδα του Πολυκάστρου πέρασε στην τελική οχτάδα και συμμετείχε στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας το έργο την Τετάρτη 19 Μαρτίου στην Καρδίτσα.
Μία εβδομάδα αργότερα, η κριτική επιτροπή του φεστιβάλ από τα τέσσερα χρηματικά έπαθλα του θεσμού έδωσε τα δύο στο Πολύκαστρο καθώς και μια διάκριση.
Συγκεκριμένα, η Θεατρική Ομάδα του Πολυκάστρου κέρδισε τα έπαθλα του καλύτερου ελληνικού έργου και της καλύτερης επιλογής κειμένου, ενώ η διάκριση που δόθηκε είναι το βραβείο καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου στον Χρήστο Αλίρη. Η εκπληκτική δουλειά του Σάββα Τσουφλίδη και των ερασιτεχνών ηθοποιών του, δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς τους παράλληλα το κουράγιο και την αισιοδοξία για να συνεχίσουν το όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησαν επί σκηνής.τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του