Αρχική » Αφιερώματα » Λουτρό: Νέες τεχνολογίες - Ανακαίνιση » Σ.Ε.Υ.Φ.Α.Ν.Η. – Συνεταιρισμός Υδραυλικών ν. Ηρακλείου: 40 χρόνια εμπειρίας διασφαλίζουν άριστη υποστήριξη

Σ.Ε.Υ.Φ.Α.Ν.Η. – Συνεταιρισμός Υδραυλικών ν. Ηρακλείου: 40 χρόνια εμπειρίας διασφαλίζουν άριστη υποστήριξη

Ο Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., ένας από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς υδραυλικών της χώρας με 40 χρόνια εμπειρίας, φιλοξενεί στον εκθεσιακό του χώρο μοντέλα κορυφαίων οίκων παγκοσμίως με είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, πλακάκια, πισίνες, κουζίνα, προϊόντα δόμησης,επενδύσεις κ.α.
Μερικές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που θα βρείτε στο χώρο μας είναι: Ideal Standard, Villeroy & Boch, Mamoli, Grohe, Candia Valpanaro Italy, χειροποίητα πλακάκια Tsourlakis, Franke, Carron, Ecoraster.
Διαθέτουμε ένα σύγχρονο και φιλόξενο εκθεσιακό χώρο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των προϊόντων μας.

Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις της αγοράς παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, το δάπεδο, την πισίνα. Στη διάθεση των πελατών υπάρχουν προτάσεις για αστικές ή εξοχικές κατοικίες, καθώς και ειδικά πακέτα προϊόντων για μικρές ή μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
Στο χώρο μας θα βρείτε προϊόντα πρωτοποριακά, διαχρονικά και σύγχρονου σχεδιασμού. Υλικά κατασκευασμένα με οικολογική συνείδηση που διασφαλίζουν την εξοικονόμηση ενέργειας. Προτάσεις με συνδυασμούς υλικών που ξεχωρίζουν, όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλακάκι. Διαθέτουμε υλικά μοναδικής αισθητικής για ένα χώρο οικείο και ξεχωριστό με βάση το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία σε τιμές που πραγματικά αξίζουν.
Η πολύχρονη εμπειρία μας διασφαλίζει άριστη υποστήριξη με επώνυμα υλικά και σημαντική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει, μεταφέροντας τις γνώσεις του για τα προϊόντα έτσι ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση.
Παράλληλα, o Συνεταιρισμός αναλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες, όπως την υποστήριξη εκδηλώσεων, ομιλιών, σεμιναρίων και άλλων δράσεων στο χώρο του, με στόχο να προάγουν την αρχιτεκτονική και το design, με συμμετοχή των επαγγελματιών του χώρου όπως κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και ξενοδόχους.