Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Τεχνολογία ROTOZIP® και XBIT® από την Bosch

Τεχνολογία ROTOZIP® και XBIT® από την Bosch

boschrz5 kit c.jpg

boschrz5 kit c.jpgΤο RotoZip ® – το ισχυρό και εύχρηστο περιστροφικό εργαλείο, τα εξαρτήματα XBIT και προσαρτήματα – φέρνουν επανάσταση στην παραδοσιακή πρακτική κοπής πλακιδίων.
Τα προϊόντα RotoZip είναι συμπαγή και ελαφριά, καθιστώντας τα κατάλληλα για μεγάλες και μικρές εργασίες. Μπορούν να κόψουν ποικίλα κατασκευαστικά υλικά, όπως ξύλο και μέταλλο, μειώνοντας τον αριθμό εργαλείων που χρειάζονται για την εργασία.
Το σετ RZ5, περιλαμβάνει το εργαλείο RZ5 600 watt, 3 προσαρτήματα – λαβή σέγας, οδηγό ευθείας κοπής, οδηγό κυκλικής κοπής – 5 κοπτικά XBIT πολλαπλής χρήσης, 1 κοπτικό XBIT πλακιδίων τοίχου, 1 κοπτικό XBIT Diamond πλακιδίων δαπέδου, προσάρτημα αναρρόφησης και τσάντα εργαλείου.
Τα εξαρτήματα κοπής XBIT προσφέρουν τριπλάσια διάρκεια και διπλάσια ταχύτητα από τα απλά κοπτικά, ακόμη και σε σκληρή χρήση.
Η τελευταία καινοτομία στη σειρά XBIT είναι το μοναδικό πατενταρισμένο κοπτικό Diamond  XBIT πλακιδίων δαπέδου.
Με 7,2mm διάμετρο κοπής το Diamond XBIT περιέχει περίπου τρία καράτια ρινίσματος διαμαντιού, επιτρέποντας στο εργαλείο να κόψει μια μεγάλη ποικιλία σκληρών πλακιδίων όπως φυσική πέτρα και πορσελάνη.
Το Diamond  XBIT πλακιδίων δαπέδου επιτρέπει στους επαγγελματίες να κόψουν γρήγορα,  καθαρά και με ακρίβεια.
Το σύστημα RotoZip αποκρίνεται στις προκλήσεις κάθε εργασίας με δυνατότητα κοπής 360° χωρίς καμία μετατόπιση του εργαλείου. Το RotoZip είναι η επαγγελματική λύση για γρήγορα, καθαρά αποτελέσματα.