Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » REMS Picus DP: Διάτρηση σκυροδέματος χωρίς νερό!

REMS Picus DP: Διάτρηση σκυροδέματος χωρίς νερό!

Οι αδαμαντοκεφαλές ξηρής διάτρησης πυρήνα LS της REMS, είναι ειδικά κατασκευασμένες για ξηρή διάτρηση και διαθέτουν μηχανισμό διάτρησης πυρήνα με τεχνολογία μικροπαλμών, που τους δίνει την δυνατότητα εφαρμογής σε πολλά υλικά, χειροκίνητα ή με βάση, καθιστώντας τις ιδανικές για τον τεχνικό εγκατάστασης.
Διαθέτουν εσωτερικό ενιαίο σπείρωμα σύνδεσης UNC 11/4΄, με βάθος διάτρησης 320 mm και ειδικής κατασκευής, υψηλής ποιότητας στοιχεία από διαμάντι, με μεγάλο ποσοστό διαμαντιού και ειδικό συνδετικό υλικό, που εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση διάτρησης και ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής.


Είναι ιδανικές για γενική χρήση σε οπλισμένο σκυρόδεμα και τοιχοποιία, με στοιχεία αδάμαντα που διαθέτουν διαμάντια τοποθετημένα σε συνδετικό μέσο για γρήγορη, εύκολη και αθόρυβη διάτρηση. Είναι συγκολλημένες με λέιζερ, σε πλήρως αυτοματοποιημένες μονάδες συγκόλλησης και ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να μην προκαλείται αποκόλληση των στοιχείων λόγω υπερθέρμανσης ακόμη και υπό ακραίες θερμοκρασιακές επιφορτίσεις.
Τέλος, διαθέτουν ως πρόσθετο εξάρτημα δακτύλιο απασφάλισης, για εύκολο άνοιγμα των αδαμαντοκεφαλών, ενώ η κίνηση πραγματοποιείται μέσω κινητήρα REMS Picus DP και αντίστοιχων συμβατών κινητήρων άλλων κατασκευαστών, με εξωτερικό σπείρωμα σύνδεσης UNC 11/4’.
REMS Picus DP: Διάτρηση χωρίς νερό με τεχνολογία μικροπαλμών
Καθαρά, εύκολα, γρήγορα. Παράδειγμα λειτουργίας: 200 mm, σε οπλισμένο σκυρόδεμα Ø62 mm σε μόνο 5 λεπτά!
Σε συνδυασμό με τον αναρροφητήρα REMS Pull M, η αδαμαντοκεφαλές ξηρής διάτρησης πυρήνα LS της REMS, είναι κατάλληλες για διατρήσεις πυρήνων σε έτοιμους χώρους, όπως κατοικίες, γραφεία ή βιομηχανικά κτίρια.
• REMS Picus DP Basic-Pack: Ηλεκτρικό εργαλείο διάτρησης αδάμαντα για πυρηνοληψίες, με τεχνολογία μικροπαλμών.
Κατάλληλο για ξηρή διάτρηση σε: Σκυρόδεμα, οπλισμένο σκυρόδεμα ≤Ø162 (202) mm, τοιχοποιία και άλλα υλικά ≤Ø202 mm, με το χέρι ή με βάση διάτρησης.
Διαθέτει κινητήρα με σπείρωμα σύνδεσης κεφαλής διάτρησης UNC 11/4’ εξωτερικά και G ½ εσωτερικά. Ο μηχανισμός μετάδοσής του δεν χρειάζεται συντήρηση και διαθέτει συμπλέκτη ολίσθησης ασφαλείας, κινητήρα γενικής χρήσης 230 V, 50 – 60 Hz, 2200 W και ενσωματωμένη φτερωτή για την αναρρόφηση της σκόνης.
Αποτελεί ένα ηλεκτρικό εργαλείο πολλαπλών λειτουργιών, με ομαλή εκκίνηση, περιορισμό του αριθμού στροφών κατά τη λειτουργία εν κενώ, ασφάλεια έναντι υπερφόρτωσης, όπως και προστασία από εμπλοκή.
Επιπλέον χαρακτηριστηκά:
– Βηματικός διακόπτης με στοπ.
– Ταχύτητα περιστροφής υπό φορτίο 880 min-1.
– Κόντρα λαβή.
– Βοήθημα διάτρησης G ½ TDKB με τρυπάνι Ø8 mm, εξάγωνο κλειδί ακίδων Νο 3.
– Ανοικτό κλειδί Νο 32.
Σε στιβαρή μεταλλική κασετίνα.
• REMS Picus DP Set Simplex 2- REMS Picus DP Basic-Pack, με βάση διάτρησης.
– REMS Simplex 2, μαζί με εργαλεία και σετ στερέωσης για τοιχοποιία και σκυρόδεμα.
• REMS Picus DP Set Titan
– REMS Picus DP Basic-Pack, με βάση διάτρησης REMS Titan. Συνοδεύεται από εργαλεία και σετ στερέωσης για τοιχοποιία και σκυρόδεμα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων