Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Rein Haus – Αλφα Ενεργειακή: Επίτοιχες μονάδες συμπύκνωσης τρίτης γενιάς γερμανικής κατασκευής

Rein Haus – Αλφα Ενεργειακή: Επίτοιχες μονάδες συμπύκνωσης τρίτης γενιάς γερμανικής κατασκευής

reinhaus 1.jpg

Εδώ και 45 χρόνια στη χώρα μας τα προϊόντα με την ονομασία Rein Haus έχουν ταυτιστεί με την ποιότητα και την αξιοπιστία προσφέροντας τη σιγουριά της γερμανικής κατασκευής.
Για όλα τα προϊόντα Rein Haus η εταιρία διαθέτει, πανελλαδικά, μέσω αντιπροσώπων γνήσια ανταλλακτικά σε λογικές τιμές.
Με την έλευση του φυσικού αερίου στην Ελλάδα η εταιρία, πρωτοπορεί στην αγορά, διαθέτοντας, μετά από συμφωνία με γερμανικό κατασκευαστικό οίκο, επίτοιχες μονάδες συμπύκνωσης φυσικού αερίου τρίτης γενιάς, υψηλής τεχνολογίας με την επωνυμία Rein Haus.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της επίτοιχης μονάδας συμπύκνωσης φυσικού αερίου, τρίτης γενιάς Rein Haus είναι:
• Παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση τριών (3) ετών για όλη τη μονάδα.
• Η μονάδα ανήκει στην κατηγορία τεσσάρων αστέρων (4****) με βαθμό απόδοσης 107%.
• Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία (όχι μερική κατασκευή και εισαγωγή από άλλες χώρες).

reinhaus 1.jpgrainhaus 3.jpg
• Κατανάλωση καυσίμου έως και 35% λιγότερο σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες φυσικού αερίου.
• Κόστος αγοράς σχεδόν όσο και οι απλές μονάδες.
• Αυτόματη καταγραφή βλαβών, πλήρης χειρισμός – ενδείξεις.
• Ενσωματωμένο δοχείο διαστολής.
• Αυστηρά συστήματα ασφαλείας (π.χ. έλλειψη νερού <0,6 bar σημαίνει αυτόματη διακοπή λειτουργίας).
• Προστασία ηλεκτρικού συστήματος ΙΡΧ4D.
Η επίτοιχη μονάδα συμπύκνωσης Rein Haus εισάγεται σε δύο τύπους: 24 kW και 35,1 kW.
Σχολιάζοντας την κατάσταση της αγοράς επίτοιχων μονάδων που επικρατεί στη χώρα μας, στέλεχος της Rein Haus – AΛΦΑ ΕΝΕΡ-ΓΕΙΑΚΗ, επισήμανε:
«Κάνοντας έρευνα στην ελληνική αγορά και θέτοντας την ερώτηση: “γιατί ενώ υπάρχει η τεχνολογία συμπύκνωσης με σημαντική οικονομία στην κατανάλωση φυσικού αερίου, εισάγονται στη χώρα μας απλές επίτοιχες μονάδες”, δυστυχώς δεν πήραμε καμία σοβαρή απάντηση.
Εμείς, λόγω της πολύχρονης παρουσίας της Rein Haus στη χώρα μας, γνωρίζουμε ότι η αγορά τιμωρεί ή επιβραβεύει το κάθε προϊόν ανάλογα με την ποιότητά του και με το τι πραγματικά προσφέρει.
Θέλοντας να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις δυνατότητες των μονάδων συμπύκνωσης, στο διαφημιστικό “spot” της εταιρίας μας θέτουμε το ερώτημα: “Θα αγοράζατε σήμερα ασπρόμαυρη τηλεόραση”;
Πράγματι είναι κρίμα σήμερα ο αγοραστής απλής επίτοιχης μονάδας φυσικού αερίου σε μερικά χρόνια κάνοντας τη σύγκριση με μια μονάδα συμπύκνωσης Rein Haus, να αναγκαστεί να την αντικαταστήσει πληρώνοντας άλλα τόσα χρήματα.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στη Μ. Βρετανία δεν κυκλοφορούν απλές επίτοιχες μονάδες ενώ στη Γερμανία η πώλησή τους μειώνεται δραστικά.
Σημειωτέον ότι το εργοστάσιο με το οποίο συνεργαζόμαστε στη Γερμανία δεν κατασκευάζει απλές επίτοιχες μονάδες, παρά μόνο συμπύκνωσης.