Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Συνεταιρισμό “Υδρώ” της Άρτας

Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Συνεταιρισμό “Υδρώ” της Άρτας

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Άρτας – «Υδρώ». Σε δελτίο τύπου που έφθασε στο περιοδικό μας, αναφέρεται:
«Πριν λίγες μέρες σε μια όμορφη ατμόσφαιρα κόψαμε και εμείς την βασιλόπιτά μας, με τους μετόχους, τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους. Ιδιαίτερα σημαντική αυτή η χρονιά για εμάς, μιας και συμπληρώνουμε τα 40 χρόνια λειτουργίας μας.
Το όραμα 20 περίπου υδραυλικών ξεκίνησε το 1983 στην πόλη μας, την Άρτα, με στόχο την προμήθεια υλικών και προμηθειών για τους εαυτούς τους προσπαθώντας να πετύχουν την καλύτερη τιμή και ποιότητα σε συλλογικό επίπεδο από τους εμπόρους.


Στη συνέχεια το όραμα αυτό προχώρησε ένα βήμα παρά πέρα και αποφασίστηκε η ίδρυση Συνεταιρισμού για τη διάθεση προϊόντων, τόσο για τους ίδιους τους υδραυλικούς όσο και, στη συνέχεια, για τον Αρτινό πελάτη – και αυτό το όραμα υπηρετούμε μέχρι σήμερα με τον ίδιο ζήλο.
Ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Άρτας άνθισε και πήρε μορφή χάρη στο τοπικό σωματείο υδραυλικών που υπήρχε τότε. Άνθρωποι απλοί, μάστορες, αποφάσισαν να μπουν στον κόσμο του εμπορίου και συλλογικά με τις δυνάμεις και τις γνώσεις που είχε ο καθένας να δημιουργήσουν τον Συνεταιρισμό Υδραυλικών Άρτας που γνωρίζετε μέχρι σήμερα.
Στη συνέχεια η ένωση και των 54 συνεταιρισμών που είχαν δημιουργηθεί σε σχεδόν όλες τις πόλεις της Ελλάδος ήρθε με τη παρότρυνση της ΠΟΣΕΥΔ και την ενοποίηση των Συνεταιρισμών κάτω από την ομπρέλα του ονόματος “Υδρώ”. Η ένωση των Συνεταιρισμών μπόρεσε να πετύχει καλύτερες τιμές, διάθεση προϊόντων και δύναμη στον κάθε Συνεταιρισμό καθώς πλέον λειτουργούσαν συλλογικά.
Το κάθε διοικητικό συμβούλιο προσπάθησε να εμπνεύσει την αγάπη προς τον Συνεταιρισμό στην επόμενη γενιά καθώς και να μεταλαμπαδεύσει το όραμα του. «Θέλουμε ο υδραυλικός να νιώθει το μαγαζί σαν δικό του», αναφέρει ο πρόεδρος Τάσος Σβεντζούρης, «με αυτό τον τρόπο και εμείς μπορούμε να στηρίξουμε τους υδραυλικούς της περιοχής αλλά και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί».
Ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Άρτας βρίσκεται πάντα δίπλα στον Αρτινό πολίτη βοηθώντας τρίτεκνους και πολύτεκνους, προσφέροντας έκπτωση στις αγορές τους, είναι πάντα δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες βοηθώντας στο έργο διαφόρων τοπικών συλλόγων. Με τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας και των μέσων που διαθέτουμε έχουμε δημιουργήσει και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ydroartas.gr όπου μπορείτε να βρείτε
πληθώρα των προϊόντων μας , πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που χωρίς την πολύτιμη στήριξή σας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει ως εδώ. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τεχνογνωσία, αξιοπιστία και ποιότητα για τα επόμενα 40 χρόνια.
Το Δ.Σ.
Υδρώ Άρτας»