Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Πρόσκληση της ΟΒΥΕ προς τις κλαδικές ομοσπονδίες της οικοδομής σε σύσκεψη για το ασφαλιστικό

Πρόσκληση της ΟΒΥΕ προς τις κλαδικές ομοσπονδίες της οικοδομής σε σύσκεψη για το ασφαλιστικό

Η ΟΒΥΕ, στις 15 Οκτωβρίου, απηύθυνε πρόσκληση προς τις άλλες ομοσπονδίες των επαγγελμάτων της οικοδομής για συμμετοχή τους σε σύσκεψη με θέμα τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό. Συγκεκριμένα η πρόσκληση απευθύνεται προς τις ομοσπονδίες: ΠΟΣΕΗ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων), ΠΟΒΣΚΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου), ΠΟΒΕΣΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών – Συντηρητών Ανελκυστήρων), ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοκατασκευαστών – Σιδηροκατασκευαστών) και ΟΨΕ (Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδας).
Το κείμενο της πρόσκλησης, που υπογράφεται από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΟΒΥΕ, Αριστοτέλη Παπακονδύλη και Διονύση Σβορώνο, έχει ως εξής:
«Συνάδελφοι,
Σας καλούμε σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/10/2007 στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας (Διεύθυνση: Σάμου 7Α, 1ος όροφος, Αθήνα, πλησίον Τροχαίας Αττικής, τηλ. 210 3416064) στις 6 μ.μ., με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό. Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις που προκύπτουν γύρω από το ασφαλιστικό, κρίνουμε πως είναι επιτακτική ανάγκη να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να οριοθετήσουμε τις θέσεις μας και τις κινήσεις μας συγκεκριμένα, για το θέμα αυτό.
Κρίνουμε πως πρέπει να αποφασίσουμε τη στάση μας, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων όλων των ασφαλισμένων και ειδικότερα των ΕΒΕ. Η παρουσία του προέδρου και του γραμματέα τουλάχιστον από κάθε κλαδική ομοσπονδία, θεωρείται αναγκαία».