Προσφορά ειδών θέρμανσης σε πληγείσες οικογένειες από την ΕΔΑ Αττικής

Πολύτιμη υποστήριξη σε οικογένειες που δοκιμάστηκαν στις πρόσφατες καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής πρόσφερε η ΕΔΑ Αττικής καλύπτοντας τις ανάγκες θέρμανσης σε δεκάδες σπίτια της περιοχής.

Η εταιρεία στηρίζει κάθε χρόνο το κοινωνικό έργο ενός οργανισμού και φέτος, με τη συνδρομή και του σωματείου εργαζομένων της εταιρείας, η προσφορά βοήθειας στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα Αττικής ήταν άμεση και ουσιαστική. Σε μία έμπρακτη προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων που επηρεάστηκαν από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στη Δυτική Αττική, η ΕΔΑ Αττικής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διένειμε στις 20 Δεκεμβρίου θερμαντικά σώματα και θερμαινόμενα υποστρώματα σε πληγείσες οικογένειες της περιοχής.
Διανέμοντας το αγαθό της θέρμανσης για περισσότερα από 16 χρόνια στην Αττική, μέσα από ένα σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο φυσικού αερίου, η ΕΔΑ Αττικής και οι εργαζόμενοί της αναδεικνύουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης, προσφέροντας αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον: ζεστασιά στα σπίτια των ανθρώπων.

Στη φωτογραφία: H κα Έρικα Ξηρουχάκη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΑ Αττικής και ο κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΔΑ Αττικής (στο κέντρο) με Ομάδα Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά την παράδοση του εξοπλισμού στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής