Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Προϊοντική παρουσίαση και τεχνική ενημέρωση από την Grundfos

Προϊοντική παρουσίαση και τεχνική ενημέρωση από την Grundfos

Σε συνεργασία με την εταιρία ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΑΦΟΙ ΟΕ

Η GRUNDFOS έχει ως βασικό της μέλημα τη διαρκή επικοινωνία με τον εγκαταστάτη ώστε να ενημερώνεται και η ίδια για τις ανάγκες της αγοράς αλλά και να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, η GRUNDFOS σε συνεργασία με την εταιρία ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΑΦΟΙ Ο.Ε. πραγματοποιήσε προϊοντική παρουσίαση στο κατάστημα του κ. Σταφυλά στην πόλη των Τρικάλων τη Δευτέρα 7 Μαϊου από τις 08:00 έως τις 20:00 το βράδυ.
Οι εγκαταστάτες υδραυλικοί και θερμοϋδραυλικοί αλλά και οι μηχανικοί της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήμτα των αντλιών και κυκλοφορητών Grundfos, να συλλέξουν τεχνικές συμβουλές για την αποφυγή προβλημάτων σχεδιασμού και εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης, κρύου νερού και λυμάτων και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη δουλειά τους. Η εταιρία GRUNDFOS κατασκευάζει και πουλάει αντλίες και κυκλοφορητές (Νο 1 κυκλοφορητής στον κόσμο).
Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1993 η θυγατρική Grundfos Ελλάς σε ιδιόκτητο κτίριο στην Παιανία Αττικής. Εκτός από τη δραστηριότητα των πωλήσεων, η GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ διαθέτει υποδειγματική αποθήκη και οργανωμένο τμήμα after sales service με υπερσύγχρονα δοκιμαστήρια αντλιών κατασκευασμένα από τη μητρική Grundfos στη Δανία. Η πολύχρονη εμπειρία και των δύο εταιριών καθώς και η προσπάθεια για παροχή λύσεων σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάτες και οι μηχανικοί στη δουλειά τους, έχουν διαμορφώσει μια ισχυρή παρουσία στην περιοχή των Τρικάλων.

Σεμινάριο Grundfos στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σεμινάριο της GRUNDFOS σε συνεργασία με την εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. και τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, στις 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα. Οι περίπου 170 συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τεχνικά θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις Θέρμανσης, παροχής κρύου νερού και λυμάτων.
Το σεμινάριο προλόγισαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεόδωρος Κουτσαντώνης και ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος της ομώνυμης επιχείρησης. Την παρουσίαση του σεμιναρίου έκαναν ο τεχνικός διευθυντής της Grundfos Ελλάς, Γιώργος Ανέστης και ο μηχανικός πωλήσεων Δημήτρης Δαλώσης. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου απεύθυναν ερωτήματα και απορίες στους εισηγητές κατά τη διάρκειά του, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.