Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Πίτα, αγιασμός και αιμοδοσία στο Σύνδεσμο Πειραιά

Πίτα, αγιασμός και αιμοδοσία στο Σύνδεσμο Πειραιά

pita-piraia 018.jpg

pita-piraia 018.jpgΣτις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο καθιερωμένος αγιασμός του Συνδέσμου Πειραιά.
Η εκδήλωση διεξήχθη στα γραφεία του Συνδέσμου με απόλυτη επιτυχία.
Στη γιορτινή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοι – μέλη του Συνδέσμου καθώς και εκπρόσωποι από συνδικαλιστικές οργανώσεις και τη διεύθυνση Βιομηχανίας Πειραιά.
Από την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά παρέστη ο γενικός γραμματέας Κώστας Παγκάκης. Από το Σύνδεσμο Αθηνών, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Κωνσταντέλλος και από το το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων ο γενικός γραμματέας κ. Μουστάκας. Τη Νομαρχία Πειραιά εκπροσώπησε ο κ. Μαρινόπουλος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιφάνιος Αλεφραγκής ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους και τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Μίλησε για την ανάγκη συσπείρωσης όλων των μελών στο Σύνδεσμο, λόγω των αυξημένων προβλημάτων που παρατηρούνται (ασφαλιστικό, φορολογικό κ.λπ.), καθώς και τους αγώνες που πρέπει να γίνουν.
Αιμοδοσία
Στις 29/1/07 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αιμοδοσία στο Σύνδεσμο με μεγάλη επιτυχία.
Προσήλθαν 37 συνάδελφοι, εκ των οποίων οι 6 δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα. Σύνολο φιαλών 31.
Όσοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην αιμοδοσία και θέλουν να δώσουν αίμα, μπορούν να το πράξουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με την επισήμανση για την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου Υδραυλικών Πειραιά (ΣΕΥΠ).
Το Δ.Σ. παροτρύνει όλους τους συναδέλφους του Πειραιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα «των πρωτοπόρων» αιμοδοτών, τους οποίους και συγχαίρει για την προσφορά τους.